merhaba arkadaslar ben şunu sormak istiyorum vbseo kredi kartıyla alınmıyormu paypay şartımı var çünki kartla alıcağım zaman yekili kişi başarısız giriş diyor anlayamadım bi yardımcı olursanız sevinirim
This is a discussion on satın alma sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhaba arkadaslar ben þunu sormak istiyorum vbseo kredi kartýyla alýnmýyormu paypay þartýmý var çünki kartla alýcaðým zaman yekili kiþi baþarýsýz ...
merhaba arkadaslar ben şunu sormak istiyorum vbseo kredi kartıyla alınmıyormu paypay şartımı var çünki kartla alıcağım zaman yekili kişi başarısız giriş diyor anlayamadım bi yardımcı olursanız sevinirim
Kredi kartıyla da Paypal ile de satın alabilirsiniz. Özel mesajda belirttiğim gibi sorununuz kredi kartınızın onay vermemesi.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Sanal kredi kartı da kullanabilirsiniz. Bazen bankalar standart kredi kartları yurtdışına kapatıyor işlemlere güvenlik için. Ama sanal kartlar açıktır çoğunlukla.