Mert bey,
merhabalar, Vbseo'yu açtığımda sunucularımdaki load avarage yuklerınden bahsetmıstım sıze, sundugunuz önerileri değerlendirip makınalarıma vbseo kullanırken performans'ı yukseltebılmek ve load degerlerını dusurebılmek adına gereklı upgrade lerı ve extra yazılımları kurdum. Ancak sonuc degısmedı vbseo aktıf oldugu an makına load larımda %800 bir artıs sozkonusu
Bu konu ıle ılgılı upgrade ve extra yazılım önerileriniz dışında herhangi bir teknik yardım almam konusunda tavsıyede bulunmadınız. Vbseo lısansı alalı 15 gun oldu sanırım ancak sadece 2 kere aktıf etmeyı denedım onlarda max 4 dk surdu aktıf kalma surelerıAçıkcası vbseo yu sitemin hedefleri için önemli bir aracı olarak görmüştüm, ancak bu performans düşüklüğü olayında hedeflerıme beni yakınlaştırmaktan çok uzaklastırıcagına ınanıyorum.
Vbseo lisansimi iptal ettirme şansım varmıdır? Devretme olagınıda var aslında ancak bunun ıcınde sanırım 3 yada 4 ay beklemem gerekıyor. Bos yere zaman ve para kaybı buda. Eğer gercekten bu perfomans sorununu vbseo nun teknık kısmında bu işle haşır neşir arkadaslar çözebilirse bırakın iptal ettirmeyi bir okadar daha vermeye hazırımAncak çözülemeyecek bir sorunsa ve bu şekilde kullanmam öneriliyorsa bunu ne yazıkkı kabul edemem, acıkcası google da fazladan 3-5 sayfa index yada 10-20 k extra tekıl ıcın mevcut kullanıcılarımın, sıtemın sayfalarını 20 sn yede goruntulemesı ısteyebılecegım en son seydır.
Önerilerinizi eksik etmezseniz sevinirim.
Saygılar.

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote