Results 1 to 6 of 6

Sanırım Vbseo kullanmak kismet olmayacak.

This is a discussion on Sanırım Vbseo kullanmak kismet olmayacak. within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Mert bey, merhabalar, Vbseo 'yu açtýðýmda sunucularýmdaki load avarage yuklerýnden bahsetmýstým sýze, sundugunuz önerileri deðerlendirip makýnalarýma vbseo kullanýrken performans'ý yukseltebýlmek ...

Junior Member
    Real Name
    Bora
    Liked
    0 times

Sanırım Vbseo kullanmak kismet olmayacak.

Mert bey,

merhabalar, Vbseo'yu açtığımda sunucularımdaki load avarage yuklerınden bahsetmıstım sıze, sundugunuz önerileri değerlendirip makınalarıma vbseo kullanırken performans'ı yukseltebılmek ve load degerlerını dusurebılmek adına gereklı upgrade lerı ve extra yazılımları kurdum. Ancak sonuc degısmedı vbseo aktıf oldugu an makına load larımda %800 bir artıs sozkonusu

Bu konu ıle ılgılı upgrade ve extra yazılım önerileriniz dışında herhangi bir teknik yardım almam konusunda tavsıyede bulunmadınız. Vbseo lısansı alalı 15 gun oldu sanırım ancak sadece 2 kere aktıf etmeyı denedım onlarda max 4 dk surdu aktıf kalma surelerı Açıkcası vbseo yu sitemin hedefleri için önemli bir aracı olarak görmüştüm, ancak bu performans düşüklüğü olayında hedeflerıme beni yakınlaştırmaktan çok uzaklastırıcagına ınanıyorum.

Vbseo lisansimi iptal ettirme şansım varmıdır? Devretme olagınıda var aslında ancak bunun ıcınde sanırım 3 yada 4 ay beklemem gerekıyor. Bos yere zaman ve para kaybı buda. Eğer gercekten bu perfomans sorununu vbseo nun teknık kısmında bu işle haşır neşir arkadaslar çözebilirse bırakın iptal ettirmeyi bir okadar daha vermeye hazırım Ancak çözülemeyecek bir sorunsa ve bu şekilde kullanmam öneriliyorsa bunu ne yazıkkı kabul edemem, acıkcası google da fazladan 3-5 sayfa index yada 10-20 k extra tekıl ıcın mevcut kullanıcılarımın, sıtemın sayfalarını 20 sn yede goruntulemesı ısteyebılecegım en son seydır.

Önerilerinizi eksik etmezseniz sevinirim.

Saygılar.

Junior Member
    Real Name
    kadir
    Liked
    0 times
    ......................
    Last edited by pckopath; 12-26-2007 at 02:28 PM.

Senior Member maxicep's Avatar
    Real Name
    Ozan A.
    Liked
    0 times
    sadece vbseo ile %800 yük binecegini sanmıyorum açıkcası, muhtemelen yanlıs konfigürasyon yada çakışan ayarlar / modlar vardır.

Senior Member maxicep's Avatar
    Real Name
    Ozan A.
    Liked
    0 times
    sadece vbseo ile %800 yük binecegini sanmıyorum açıkcası, muhtemelen yanlıs konfigürasyon yada çakışan ayarlar / modlar vardır.

Junior Member
    Real Name
    Bora
    Liked
    0 times
    sunucular vbseo kapalı ıken %1 load avarage larda seyredıyor bu yaklasık 3 aydır bu sekıldeydı konfigurasyon'dan kastınız optımızasyon ıse eger bu konuda kullandıgım ayarların olabılıcek en stabıl ayarlar olduguna gayet emınım. Mod olarakta teşekkür ve vbadvanced dışında bir mod bulunmamakta forumda. Bunlar bir şekilde vbseo ıle çakışıyorsa orasını bilemem tabi

Junior Member
    Real Name
    gitti
    Liked
    0 times
    hala durum bu şekildemi?