vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Sandbox within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Öncelikle affınıza sığınarak bunun yeri burası olmadığını biliyorum ama siz vbseoculardan yardım istiyorum Sitem 4 gün önce sandboxa girdi domain ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Sandbox Öncelikle affınıza sığınarak bunun yeri burası olmadığını biliyorum ama siz vbseoculardan yardım istiyorum Sitem 4 gün önce sandboxa girdi domain 1 aylık ve sitenin dbsi eski sitemin dbsi. 20 000 konu 35 000 mesajlı. Bir kaç makale okudum bu konuda ve kendim vardığım kanaatim çok hızlı link değişimi yapmam olmuş. |
|
| |||
| |||
| vBulletin SEO Forums > vBSEO SEO Plugin > General Discussion > Türkçe > Sandbox
Ve sandboxa girdikten 10 gün sonra çıktım |
|
| |||
| |||
|
forum başka yermi kullanıyormuydu?
|
|
| |||
| |||
| vBSEO SEO Plugin > General Discussion > Türkçe > Sandbox Başka yerle neyi kastediyorsunuz |
|
| |||
| |||
|
daha önceden başka sitenin veritabanını mı kullanıyordun?
|
|
| |||
| |||
|
Bu size yardımcı olacaktır. Sandbox nedir? Sandbox'tan Nas?l Ç?k?l?r? | Seo Dan??man?, Endüstri Mühendisi, Arama motoru optimizasyonu |
| Thread Tools | |
| |