vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on resim boyutları within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; arkadaşlar seo da galiba böyle bir şey var ama ben yapamadım mesela konulara resim eklendiğinde bazı...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| resim boyutları arkadaşlar seo da galiba böyle bir şey var ama ben yapamadım mesela konulara resim eklendiğinde bazıları çok büyük oluyor ve görüntü kirliliği oluyor bir ayar varmı otomatik resim boyutlandırma diye |
|
| ||||
| ||||
| vBulletin.org da image resize diye aratırsan bulabilirsin Kemal. Hatta linkte vereyim |
|
| |||
| |||
| çok sagol mert |
|
| |||
| |||
| 3.7.0 da çalışanı varmı bunun |
|
| ||||
| ||||
| Ben kullanıyorum sorun yok. Edit : Ben daha basit olan bir mod kullanıyorum; http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=176531 |
|
| |||
| |||
| Dynamic Picture Resize for [IMG] tag - vBulletin.org Forum linkte 3.7.0 a uygun olanını istemişlerde ondan denememiştim |
|
| |||
| |||
| Quote:
edit: version yenilenmiş linkte |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
| ncode imageresizer kullanıyorum memnunum 3.7 de calisiyor sorunsuz .. |
|
| |||
| |||
| ncode_imageresizer.js upload ettim xml i yukledim.Fakat urun çalışmıyor |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Ajaxlı olduğu için tarayıcını kapatıp aç veya Ctrl+F5 yaparsanız çalışması lazım. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| hala olmadı ya Fatal error: Call to a member function query_write() on a non-object in /home/birforum/public_html/includes/adminfunctions_options.php(473) : eval()'d code on line 3 |
|
| ||||
| ||||
| Özel bir durum galiba. Bazı eklentiler bende sorun çıkarmazken başkalarında sorun çıkarabiliyor. |
|
| |||
| |||
| kötü yav başka bi eklenti bulmak lazım en azından |