Merhaba Arkadaşlar,
file2store sorununu halledemeyince sunucuyu malesef sıfırdan yeniden kurdum. Forum sitesini de tamamen yeniden kurdum. Tabi karakter sorunları her zamanki gibi karşıladı beni
VBSEO yu ilk defa kurdum. birçok ön ayarlarını yaptım. VBSEO RR ayarlarını kontrol ettiğim zaman aşağıdaki örnekte gösterdiğim gibi hata alıyorum.
Kullandığım RR kodu:
<h2 class="h1">[thread_title]</h2><p class="smallfont" style="margin-top: -2px;"><strong>[parent_forum_title] </strong>kategorisinde ve <strong>[forum_title]</strong> forumunda <em><strong>[thread_title]</strong></em> başlıklı konuyu görüntülüyorsunuz.=><br> [first_post_30_words]...</p>
Burası forumda mesaj sayfasında görünen RR bölümü:
Karakterler forumda değişikliğe uğradığı için resim olarak eklemek zorunda kaldım.
Mesaj Bölümünde ve konu başlığında aşağıda görüldüğü gibi sorun yok:
RR bölümü forum post datasını kullandığı için aynı karakterleri göstermesi gerekirdi. Neden böyle bir sorun oluştu acaba? tavsiye yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
NOT: forumu kurduktan sonra post, threat ve forum tablolarında Türkçe karakter sorununu halletmek için örneğin "ı" harfini boşluklu yazıyorum "& # 3 0 5 ;"karakteriyle değiştirmiştim.

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote