Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 18 of 18

Relevant Replacements nedir ?

This is a discussion on Relevant Replacements nedir ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Mert bey ben Belirlenmi&#351; De&#287;i&#351;kenleri su sekilde kullaniyorum dogrumudur? <!--VBSEO_RR_1--> de&#287;i&#351;ece&#287;i: birinci bosluk asagidaki Code: <h2>[forum_title]</h2><p id="relevant_replacement">Bu Sayfa Forumdaki&nbsp; <b>[forum_title] ...

Senior Member Candostum's Avatar
    Real Name
    Abdullah
    Liked
    0 times
    Mert bey ben
    Belirlenmiş Değişkenleri su sekilde kullaniyorum dogrumudur?

<!--VBSEO_RR_1--> değişeceği:

birinci bosluk asagidaki
    Code:
     <h2>[forum_title]</h2><p id="relevant_replacement">Bu Sayfa Forumdaki&nbsp; <b>[forum_title] </b>Konularının Listesini İçerir . [forum_description]</p>
    ikinci boslukta asagidaki

Code:
    <h2>[thread_title]</h2><p id="relevant_replacement">&nbsp;[parent_forum_title] Katagorisinde ve&nbsp; <b>[forum_title] </b>Forumunda Bulunan&nbsp;<b> <em><font color="#000080">[thread_title]</font></em></b> Konusunu Görüntülemektesiniz.=>[first_post_25_words]...</p>
    <!--VBSEO_RR_2--> değişeceği:
    sadece ilk bosluk dolu ve su sekilde;

Code:
     [parent_forum_title] - [forum_title]  forumsancak.com
    Kullandigim stil vbseo1 stili ilave olarak css eklemelimiyim? evet ise nasil bir css eklemem gerekiyor.

Tesekkürler.

Junior Member seoadana's Avatar
    Real Name
    mahir
    Liked
    0 times
    Eski bir konuyu hortlatmış olacağım belki özür dilerim ama,bende vbulletin 3.8.7 versiyon ve vbseo 3.6.0 versiyonunu kullanıyorum.Vbseo panelimde bahsi geçen kodların olduğu bölüme burada bir üst mesajda verilen kodları aynen kopayala yapıştır yapsam olurmu?
    Css nin neresinde ne ve nasıl editleme yapacağım acaba?

Senior Member zbahadir's Avatar
    Real Name
    Zafer BAHADIR
    Liked
    18 times
    Aslında yukarıda verilen örnekte olduğu gibi kullanılmasını ben sakıncalı görüyorum. Yani içeriği ekleyin ama açıklama eklemeyin o bölüme. Her içeriğin içinde aynı açıklama yer alacak bu da Google için olumsuz bir durumdur.

Örneğin ben bu kullanımı daha sağlıklı buluyorum.

<!--VBSEO_RR_1-->
    forum display = [forum_title]
    showthread = <b>[thread_title]</b><p>[first_post_50_words]</p>

<!--VBSEO_RR_2-->

showthread = [thread_title]<p>[parent_forum_title]</p>

Biraz kendinize göre değiştirin ama çok özel bir tema kullanıyor ve özelleştirmek isterseniz css ekleyebilirsiniz.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2