Relevant Replacements özelliğinde url yazmasını istemiyorum [first_post_30_words] diyince url de alıyor bir çaresi var mı
This is a discussion on Relevant Replacements Relevant Replacements özelliðinde url yazmasýný istemiyorum [first_post_30_words] diyince url de alýyor bir çaresi var mý URL temizleme within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; [first_post_20_words]...
Relevant Replacements özelliğinde url yazmasını istemiyorum [first_post_30_words] diyince url de alıyor bir çaresi var mı
Kullandığınız RR kodu nedir ?
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
[forum_title] bölümü içinde [thread_title] konusu , [first_post_30_words]...
Stilde kullandığınız koddan bahsediyorum.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
<!--vbseo_rr_2-->
Şeklinde deneyinCode:<!--vbseo_rr_2_nohtml-->
<!--vbseo_rr_2_nohtml-->küçük harfle yazarsam first post 30 u hiç dikkate almıyor.
<!--VBSEO_RR_2_NOHTML--> büyük harfle first post 30 u gösteriyor
ancak url yi yine gösteriyor
örneğin http: // bilmemne . com yazarsan aynen çıkıyor. yazı şekilinde olsa da çıkıyor yani (link olarak basılmasa da).
Last edited by gorsan; 11-12-2009 at 11:38 AM.
O sorun açıkçası vBSEO ile değil sizin kulladığınız modifikasyon ile alakalı.
Title ile link verirse link i söküp title ı alıyor bu çok güzel
ama title olarak url verilirse adresi yine söküp title olarak url yi alıyor.
Yani bu diğerlerinde farklı mı ?
Ben etki edecek hiçbişi yüklemedim bi tek vbseo kurulu diğer insanlarda da aynı olabilir diye tahmin ettim.
neyse başka bir forumda deneyeyim.
Başka forumda da aynı hata var
Deneme konusu
Evet bende sırf bu sorundan first 30 words tarzı ilk açıklamayı göstermiyorum Relevant Replacements biçimlendirilmesinde çünkü çok kötü bir görünüm oluyor
Mert Bey in dedigi gibi kullanılan modifikasyonla alakalı bir durum da yok .
Sıfırdan vbulletin ve vbseo kurun, konunun içerigine rapidshare linklerinden olusan birşeyler yazın ve gönder derseniz, RR kısmında göreceksiniz ki konunun ilk açıklamasını yani linkleri alıyor ve kötü bir görünüm olusturuyor.
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com
konuyu çözdüm ben aynı isimli diğer konuda da açıkladım.