Misafir Board
Profil düzenlemek için tıkladığımda yetkiniz yok diyor bunun sebebi nedir acaba?
This is a discussion on Profil Düzenleme Sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Misafir Board Profil düzenlemek için týkladýðýmda yetkiniz yok diyor bunun sebebi nedir acaba?...
Misafir Board
Profil düzenlemek için tıkladığımda yetkiniz yok diyor bunun sebebi nedir acaba?
o profil duzenleme değil profil sıtılınız bunun ıcın vb nın admın panelınden uye gruplarından gereklı ızınlerı vermelısınız
....
anlamadımtam olarak ne yapacağımı söyleyebilirmisin acaba
uye gruplarını duzenleme yerine gir profil stilini duzenleyebılmesını ustedıgın uye gruplarına izin ver
Profile Styling Permissions
....
tüm izinler açık ordan
admincp/index.php?do=buildbitfields
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Dediğinizi yaptım
Bit Alanları başarı ile yeniden oluşturulsu
dedi fakat gene aynı profil düzenlemeye giremiyorum
Profil Düzenleme kısmının vBSEO ile alakası yok Salim Bey . vBSEO profil düzenleme ile en ufak bir çalışma yapmıyor. Olabilecek tek çözümü size belirttim yaptıysanız kullandığınız herhangi bir modifikasyon bunun sebebi olabilir.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
seo haricindeki tüm eklentileri pasif yapıyorum gene aynı sorun
SEO yu kapatınca sorun düzeliyor mu ?