Seo yu aldım fakat kuramadım makinam windows rewrite de kurdum gene olmadı sorunlarım çözülmedi ve çalışmadı bu yüzden paramın iadesini istiyorum..
bilgilerinize..
This is a discussion on Pramın İadesini İstiyorum within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Seo yu aldým fakat kuramadým makinam windows rewrite de kurdum gene olmadý sorunlarým çözülmedi ve çalýþmadý bu yüzden paramýn iadesini ...
Seo yu aldım fakat kuramadım makinam windows rewrite de kurdum gene olmadı sorunlarım çözülmedi ve çalışmadı bu yüzden paramın iadesini istiyorum..
bilgilerinize..
Salim Bey ,
2 tane support ticket açtınız ve iki ticket içerisinde de size sorulan sorulara cevap vermediniz. Son support ticketta size atılan cevap :
Salim Bey ,
Bahsettiğiniz ticket'ı inceledim ancak o ticket içerisinde size sorulan hiçbir soruya cevap vermemişsiniz. Sadece sorunum var demiş ve ticketı başıboş bırakmışsınız.
Bahsettiğiniz ticket içerisinde size şu sorular sorulmuş :
Hangi rewrite kurallarını kullanıyorsunuz ve aldığınız hata nedir.
Isterseniz bu ticket içerisinde yardımcı olalım isterseniz öbür ticket içerisinde. Ancak size yardım edebilmemiz için bizim sorduğumuz sorulara cevap vermeniz gerekmektedir.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Ben size şifreleri bile verdim siz yapamıyorsanız windows server den anlayan biri girip yapabilir. host şirketi ile sizin aranızda mekik dokuyorum bu nedir ya ingilizcem yok derdimi anlatamıyorum geleni okuyamıyorum download ın içinde olan kuralları denedim sizin verdikleriniz denedim host şirketinin sahibi arkadaşta bu forumdan girip ingilizce başlıkları inceleyerek birkaç bişe denedi ve olmadı o arkadaşta işi bilmeyen adam değil olmuyor işte
Salim Bey ,
Bizim işimiz sizin yapamadığınız şeyleri girip sizin adınıza yapmak değildir. Biz size yön gösteririz , yapılması gerekenleri siz yaparsınız. Hostunuz beceriksizse ve bu işten anlamıyorsa bizim yapabileceğimiz hiçbirşey yok. Siz sorulan soruları düzgün şekilde cevaplarsanız sorun hallolur.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Saol bişeye gerek kalmadı linux makinaya geçiyorum.. + senin dediklerini hep yaptım verdiğin kuralları denedim dedim host şirketide denedi olmadı dedim fakat siz hala oyalamaya yönelik cevaplar veriyorsunuz sorun çözecek bişe görmüyorum yani. Ama dediğim gibi problem değil artık linux makinaya geçiyorum genede teşekkürler başınızı ağrıttım..