Results 1 to 6 of 6

Php5 kurdum , mesaj problemi yasıyorum.

This is a discussion on Php5 kurdum , mesaj problemi yasıyorum. within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba 1) Baslıktada dedigim gibi php5 kurdum fakat mesaj yazarken bazı problemler yasıyorum(z).Herhangi bir şekilde kopyala yapıstır yapınca ve gonder ...

OnR
    OnR is offline
    Senior Member
    Real Name
    Onur Soyer
    Liked
    0 times

Exclamation Php5 kurdum , mesaj problemi yasıyorum.

Merhaba

1) Baslıktada dedigim gibi php5 kurdum fakat mesaj yazarken bazı problemler yasıyorum(z).Herhangi bir şekilde kopyala yapıstır yapınca ve gonder deyince(on izlemedede aynı sey oluyor) yazdıgım yazının baya bir kısmını kırpılmıs olarak goruyorum.Yani diyelimki kopyalayıp yapıstırmak istedigim sey ;

Code:
    Attached is your copy of the white paper What's New: MySQL Monitoring and Advisory Service 1.1. We're sure you'll find it highly informative.

To learn about MySQL Enterprise and the new Monitoring & Advisory Service please go to http://www.mysql.com/enterprise.

If you want to speak to an advisor right away, go to http://www.mysql.com/company/contact/ to find the correct phone number for your area.

Thank you for evaluating MySQL
    The MySQL Team
    bu olsun. Ben bunu bu sekilde kopyalayıp yapıstırıyorum ve bende gozuken ;

Code:
    <font face="Verdana">Attached is your copy of the white paper What's New: MySQL Monitoring and Advisory Service 1.1. We're sure you'll find it highly informative.
    ....

Bu sekilde kırpılmıs sekilde yapısıyor yazı.Bunu nasıl halledicem arkadaslar?

2) Ayrıca php4 yukluyken urlleri otomatik olarak site baslığına cevirmiyodu yani "MySQL AB :: MySQL Contact and Questions Form" gibi ... Direk link olarak gozukuyodu.Bu ozelliği nerden kapatabilirim acaba?

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Kurulu d&#252;zg&#252;n yaptığınızdan emin olmanızı tavsiye ederim. Bahsettiğiniz sorun ile vBSEO'nun alakası yok. Emin olmak i&#231;in vbseo yu deaktif ediniz ve aynı sorun devam edip etmediğini kontrol ediniz.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

OnR
    OnR is offline
    Senior Member
    Real Name
    Onur Soyer
    Liked
    0 times
    Evet , haklıymıssınız . &#199;ok ozur dilerim g&#246;z&#252;mden ka&#231;mış.

Peki genede soriyim..Neden olabilir acaba bu?

Bide 2. sorumun cevabınıda soyleyebilirmisiniz.

Teşekk&#252;rler ilginize...

Member c2wueR's Avatar
    Real Name
    c2wueR.Com
    Liked
    0 times
    Forumunuza Bişey Kurduğunuzda Aldığınız Hataları Neden Hep vBSEO'Ya Y&#252;kl&#252;yorsunuz Anlamıyorum..

OnR
    OnR is offline
    Senior Member
    Real Name
    Onur Soyer
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by c2wueR View Post
    Forumunuza Bişey Kurduğunuzda Aldığınız Hataları Neden Hep vBSEO'Ya Yüklüyorsunuz Anlamıyorum..
    Biraz acemilik ve biraz telaş desem...Ayrıca bahsettiğim 2. sorumda vbseoyu devre dısı bırakınca bir sorun olmuyor.Bu yuzden 2. sorumu tekrar ettim.Bir bilginiz varsa yardımcı olun.Olunki bu sorunları yaşıyan başka arkadaşlar varsa onlarada kaynak olur.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Retrieve external url headers olmalıydı. Su anda server &#231;alışmalarım olduğu i&#231;in tam kontrol edemiyorum hangisi olduğunu.

c2weuR , bu forum vBSEO destek forumudur. Her konu vBSEO ile alakalı olmak zorunda değlidir ancak alakalıda olabilir bunu lisans sahibi kişilerin kontrol etmesinden daha doğal bir olgu olamaz.

Genelden bir ricam olucak , eğer destek istemek i&#231;in a&#231;ılmış bir konu varsa i&#231;ine boş yorum yapmanın hi&#231;bir anlamı yok. Bundan dolayı destek konularında yapılan boş yorumları bundan sonra silicem. Bilgilerinize...
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam