Merhaba
Ben vbseo almak istiyorum ama kredi kartim olmadigi icin paypalim yok ve Avusturyada yasiyorum banka üzeri ödeme sansim yokmu ?
This is a discussion on Paypal Haric Ödeme ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba Ben vbseo almak istiyorum ama kredi kartim olmadigi icin paypalim yok ve Avusturyada yasiyorum banka üzeri ödeme sansim yokmu ...
Merhaba
Ben vbseo almak istiyorum ama kredi kartim olmadigi icin paypalim yok ve Avusturyada yasiyorum banka üzeri ödeme sansim yokmu ?
Selamlar
Satın almak için Paypal, Kredi Kartı veya Banka Havalesi gibi yöntemler kullanabilirsiniz. Paypal veya Kredi Kartı aracılığıyla almak için vBulletin SEO by vBSEO , banka havalesi ile almak için bana özel mesaj atabilirsiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Bağlanamama sorununu ilk defa sizden duydum. Rica etsem tracert alıp bana sonucunu bu konu altında yapıştırabilir misiniz. Tracert almak için windows tuşu + R , açılan run penceresinde cmd yazın entera basın ve çıkan pencerede alttaki kodu yazıp bana çıktısını yazılı gönderin lütfen. Çıkan sonuçları kopyalamak için sağ click Select All dedikten sonra Enter'a basın.
tracert vbseo.com
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600](C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.C:\Dokumente und Einstellungen\++++>tracert vbseo.comDer Zielname vbseo.com konnte nicht aufgelöst werden.C:\Dokumente und Einstellungen\++++> tracert www.vbseo.comDer Zielname www.vbseo.com konnte nicht aufgelöst werden.C:\Dokumente und Einstellungen\++++> tracert vbseo.comDer Zielname vbseo.com konnte nicht aufgelöst werden.hicbir sonuc cikmiyor bende anlamadim dün siz bu mesaja cevap yazdginizda bana gelen maile baktim ve direk pm atmak icin siteye girmek istedim ama simdiye kadar normal baglati ile giremedim
ISP'niz ile temasa geçip bu sorunu sordunuz mu ? Avusturya dahil hr ülkeden servera sorunsuz ulaşım oluyor.
Internet hattim ile konustum kendileri ile alakali bir sorun olmadigini söylediler sadece bu siteyemi baglanamadigimi sordular evet dedim baktiklarini bir problem olmadigini söylediler
Mert bey düzeldi simdi normal girebiliyorum size son attigim pmin cevabini verebilirmisiniz yarin ödemeyi yapayim bir an önce alayim lisansi.
Cevabını gönderdim zaten Abdullah bey , gelmediyse bir daha göndereyim.
Mert belirttiginiz banka hesabina söylediginiz miktari 1 saat önce yatirdim.
Selam Abdullah ,
Henüz hesaba gelen birşey yok. Gün boyunca devamlı kontrol ederim ve geldiği zaman Özel Mesaj ile haber veririm sana.
Avusturyadan gelmesi zaten biraz sürer ne kadar sürecegini bilmiyorum vb lisansinida almanyaya bankadan yollamistim nerdeyse 3 gün sürdü. Ben sizden haber bekliyorum.
Seo kurulumu ile alakali bir döküman varsa türkce anlatim lisans aktif olunca paylasirsaniz sevinirim.
Tesekkürler
Selam Abdullah ,
Şimdi bankadan aradılar , para Tr'ye gelmiş ancak gönderilen hesap numarası farklı olduğundan hesaba giriş yapamıyormuş. Garanti bankası düzeltme isteyecekmiş , sizde düzeltme isterseniz işlem daha çabuk tamamlanır. Bilginiz olsun.