arkadaslar panelden vbseo ayarlarina bakiyordum en asagida su yaziyi gördüm
[Patent Beklemede] vBSEO 3.2.0 is © 2005-2008 Crawlability, Inc. Tüm Haknaları Saklıdır
normal mi bu yoksa biseyler yapmam mi lazim
This is a discussion on patent beklemede within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; arkadaslar panelden vbseo ayarlarina bakiyordum en asagida su yaziyi gördüm [ Patent Beklemede ] vBSEO 3.2.0 is © 2005-2008 Crawlability, ...
arkadaslar panelden vbseo ayarlarina bakiyordum en asagida su yaziyi gördüm
[Patent Beklemede] vBSEO 3.2.0 is © 2005-2008 Crawlability, Inc. Tüm Haknaları Saklıdır
normal mi bu yoksa biseyler yapmam mi lazim
Öyle gözükmesi gerekiyor onun zaten.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
bende de aynı hata çıktı ana sayfa kapandı ancak diğer yerler çalışıyor .htaccess dosyasını server otomatik silmekte sebep nedir.
Isminize ait bir vBSEO lisansı bulunmuyor.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Mert bey vbulletin 3.8.1 yükselttikten sonra VbseoControl Panele şifremi yazıyorum
Giriş Başarısız Bu bölge şifre korumalıdır uyarısı veriyor. şifremi degiştirmedigimden eminim saygılar..
Şifreyi sizden başkası değiştiremez. Hatalı giriyorsunuzdur. Şifrenizi resetlemek için
vBSEO File:config vbseo php/Reset Password - VBSEO Wiki
Şifreyi benden başka biri bilmemeli sanırımTeşekkürler mert bey
Bilmemesi iyi olur elbette![]()
Rica ederim , iyi çalışmalar