Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 27

Parse error:includes/functions_bigthree.php(329) : eval()'d code on line 24

This is a discussion on Parse error:includes/functions_bigthree.php(329) : eval()'d code on line 24 within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Vbseo yu kurdum. anasayfada bir sorun yok fakat, anasayfadan bir kategoriye veya thread'a tıkladığımızda yönlenen sayfada logonun üzerinde aşağıdaki hatayı ...

Junior Member
    Real Name
    ali
    Liked
    0 times

Unhappy Parse error:includes/functions_bigthree.php(329) : eval()'d code on line 24

Vbseo yu kurdum. anasayfada bir sorun yok fakat, anasayfadan bir kategoriye veya thread'a tıkladığımızda yönlenen sayfada logonun üzerinde aşağıdaki hatayı alıyorum maalesef:

Code:
    Parse error:  parse error, unexpected T_STRING in /home/content/x/x/x/xxxxxxxxxx/html/forum/includes/functions_bigthree.php(329) : eval()'d code on line 24
    vbseo plugini disable ettiğimde forumda sorun yok fakat, vbseo devreye girince açılan her sayfada bu hata var. tüm vbulletin dosyalarını yeniden server 'a upload etmeme rağmen bir değişiklik olmadı.

non-english seçiliyken bu hatayı alıyorum.
    english aktifken de sayfayı bulamadım hatası alıyorum.

Vbseo_config 'de türkçe karekterler yerine geçecek karekterleri replace et diyorum.Fakat, server 'a dosyayı upload ettikten sonra

Ş server dosyasında S
    İ server dosyasında I olarak tekrar değişiyor. aşağıdaki bölüm server üzerindeki vbseo_config dosyasından alınmıştır.

PHP Code:
    $vbseo_custom_char_replacement = array(

'C' => 'c',

'c' => 'c',

'G' => 'g',

'g' => 'g',

'S' => 's',

's' => 's',

'I' => 'i',

'i' => 'i',

'Ç' => 'c',

'ç' => 'c',

'Ü' => 'u',

'ü' => 'u',

'Ö' => 'o',

'ö' => 'o',

'é' => 'i',

'â' => 'a',

'Ê' => 'e',

'Â' => 'a',

'ê' => 'e'); 
    upload dan sonra değişen karekterler dikkatinizi çekmiştir.

Tüm upload ve install ları dökümana göre yapmama rağmen hata nereden kaynaklanıyor.Bulamadım.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    vBSEO dosyalarını upload ederken binary mod kullanmaya zorladınız mı ? Dosyadaki karakterlerin vbseo tarafından değiştirilmesinin imkanı yok. Burada ya yanlış bir edit yapıyorsunuz yada edit etme yönteminizde bir hata var.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member
    Real Name
    ali
    Liked
    0 times
    Evet, tüm dosyaları Binary modda upload ettim. Dosyadaki karekterler vBSeo değiştirmiyor server'da değişiyor dosyadaki karekterler. Zaten bu ikincil sorun ana sorun anasayfa dışında her sayfada parse error hatası almam. Aklınıza gelebilecek tüm yolları denedim. Fakat, vBSeo plugini aktif hale getirdiğim anda bu sorun mevcut. Diğer pluginlerin aktif veya disable olmasının bir etkiside olmuyor.

Junior Member
    Real Name
    ali
    Liked
    0 times
    ve dikkatimi çekti

Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

yukarıdaki mesaj kuralları da benim sayfalarda çıkmıyor.

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Ali Pm yolu ile bana login bilgilerini gönderebilir misin bir ben kontrol edeyim. Geçici bir ftp ile geçici bir admin bilgisi gönderirsen hemen bakayım.

Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Sorun dosyaları binary modda upload etmemekten kaynaklanıyordu. Sorun düzeltildi ancak Ali lisansının kayıtlı olduğu adres domain.com/forum bundan dolayı bunun düzeltilmesi için ticket açmalısın ve domain.com/forum un domain.com olarak değiştirilmesini istemelisin.

Iyi çalışmalar

Junior Member
    Real Name
    ali
    Liked
    0 times
    Çabalarınız için çok teşekkürler.Tüm uploadları Binary modda yapmıştım.Fakat, forum anasayfası dışında diğer linklerin hiç biri aktif değil. Mecburen vBSeo yu disable ediyorum.Sorun maalesef devam ediyor.

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by alkulkun View Post
    Çabalarınız için çok teşekkürler.Tüm uploadları Binary modda yapmıştım.Fakat, forum anasayfası dışında diğer linklerin hiç biri aktif değil. Mecburen vBSeo yu disable ediyorum.Sorun maalesef devam ediyor.
    Sorununuz lisans alırken kullandığınız adresi bugün kullanmıyor olmanız. Dediğim lisans değişikliğini isteyen bir ticket açmanız gerekmekte. vBSEO ancak lisans aldığınız domain ve adres üzerinde sorunsuz çalışır.

Junior Member
    Real Name
    ali
    Liked
    0 times
    Ben lisansı alırken sadece domain.com olarak bildirdi. Forum eklentisi vBSeo nun hatası bence. Dün forum klasörü açtım domain.com/forum şeklinde denedim yine hata verdi.

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    vBSEO lisansınız mertada.com/forum adresi için ayarlanmış. Bu adresi siz lisansı satın alırken giriyorsunuz. vBSEO'nun bu bilgiyi size sormadan değiştirme imkanı yok. vBSEO'nuz tüm özellikleri ile düzgün çalışıyor. Ben kontrolleri yaptım ancak dediğim gibi lisans bilginizi değiştirmeniz için ticket açmanız gerekmektedir.

Junior Member
    Real Name
    ali
    Liked
    0 times
    Lisans başvurumda aynen şu adresi verdim.
    PHP Code:
    http://www.mertada.com 
    lütfen kontrol etme yetkiniz varsa kontrol ediniz.

Senior Member jacki's Avatar
    Real Name
    metin
    Liked
    0 times
    zaten kontrol etmış sanırım bır usttekı mesajında "vBSEO lisansınız mertada.com/forum adresi için " oalrak yazmış sana, ticket açıp bildirirsen bu adres olayını duzelteceklerdır,
    (bu arada sıten dolaştımda ılk mesajdakı gogle reklamının uzun olması hoş olmamış bence )

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Lisansınızın geçerli olduğu adres domain.com/vbseocp.php adresinde bulunan Kontrol Panelinizde lisans numaranız ile birlikte yer alır. Oradan sizde lisansınızın geçerli olduğu domain adresini görebilirsiniz. Ben oradan aldığım bilgiye göre yazıyorum yoksa lisansınızın detaylı bilgilerini göremiyorum kusura bakmayın. Dediğim gibi bu konuda Support Ticket açmanızı tavsiye edebilirim ancak. Eğer ingilizceniz yoksa benimle beraber Joe Ward , Juan Muriente nickli kişilere ortak bir PM gönderirseniz ben yardımcı olmaya çalışırım.

Junior Member
    Real Name
    ali
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by jacki View Post
    zaten kontrol etmış sanırım bır usttekı mesajında "vBSEO lisansınız mertada.com/forum adresi için " oalrak yazmış sana, ticket açıp bildirirsen bu adres olayını duzelteceklerdır,
    (bu arada sıten dolaştımda ılk mesajdakı gogle reklamının uzun olması hoş olmamış bence )
    Evet çok haklısınız banada hiç hoş gelmiyordu reklamın uzun olması bir gün düzeltmek için elim değecek inşallah.

Junior Member
    Real Name
    ali
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by Lizard King View Post
    Lisansınızın geçerli olduğu adres domain.com/vbseocp.php adresinde bulunan Kontrol Panelinizde lisans numaranız ile birlikte yer alır. Oradan sizde lisansınızın geçerli olduğu domain adresini görebilirsiniz. Ben oradan aldığım bilgiye göre yazıyorum yoksa lisansınızın detaylı bilgilerini göremiyorum kusura bakmayın. Dediğim gibi bu konuda Support Ticket açmanızı tavsiye edebilirim ancak. Eğer ingilizceniz yoksa benimle beraber Joe Ward , Juan Muriente nickli kişilere ortak bir PM gönderirseniz ben yardımcı olmaya çalışırım.
    Teşekkürler, kontrol panelindeki /forum benimde dikkatimi çektiği için mertada.com/forum siteyi bu adresten açtım, aldığım hata yine değişmediği için tekrar eski haline getirdim.

Page 1 of 2 1 2 LastLast