Merhaba
Diyelim ki vBseo yu satın aldık.Bir süre sonra vBseo yu beğenmezsek veya kişisel bir sorunumuz çıkarsa para geri iadesi söz konusu mu?
Teşekkürler
This is a discussion on Para iade Söz konusu mu? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba Diyelim ki vBseo yu satýn aldýk.Bir süre sonra vBseo yu beðenmezsek veya kiþisel bir sorunumuz çýkarsa para geri iadesi ...
Merhaba
Diyelim ki vBseo yu satın aldık.Bir süre sonra vBseo yu beğenmezsek veya kişisel bir sorunumuz çıkarsa para geri iadesi söz konusu mu?
Teşekkürler
Beğenmeyeceğinizi Pek Düşünmüyorum VbSeo Geçekten Kendini Kanıtlamış durumda
ama daha önceden gördüğüm bazı başlıklarda. Kurulumla ilgili bir problem olursa (Hosting vs.) kurulamazsa paranızı iade ediyorlar sanırım bu konuyu daha iyi bilen arkadaşlar vardır.
Seo ile ilgili bir yazılım almaya ihtiyacınız var ise VbSeo Tavsitye ederimGerçekten Çok etkili Şahsen kendi sitem 1 yıldır 150 Tekillerde sürünüyordu aynı içerikle 1-1.5 ay gibi bir sürede 1500 tekili gördüm ve sürekli hergün artıyordu. Tabi bu artışın eksisi hostinginizi değiştirmeniz oluyor yoksa benim gibi kalitesiz bir hosting yüzünden herşeye sıfırdan başlayabiliyorsunuz :(
Gerçekten Çok hızlı Popüler olacağınıza eminim
@Nukleo,Güzel düşüncelerin için Teşekkür ederim.vBSeo yu almak için can atıyorum.Ama şu hosting işi düşüncelerimi yerle bir ediyor.Ben öğrenciyim.ABD den shared hosting hizmeti alıyorum.Acaba sonradan hosting parasına yetemezmiyiz diye içimde kötü bir duygu var :(
Bende vbseo'yu aldığım zaman abd'den shared hosting hizmeti alıyordum, hostta bol kaynak vardı (300 gb ftp, 3 tb bandwith, sınırsız domain vs...) ancak hitim arttıkça cpu oranlarım yükseldi ve sürekli cpu kotasını aştığım gerekçeseyli sitem 2-3 dakikada bir kapatılıp açılıyordu o yüzden server almak zorunda kaldım.