kurulumdaki optional Step leri yapmasak olurmu ??
zorunlumu bu adimlar?
This is a discussion on optional Step ler hakkinda within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; kurulumdaki optional Step leri yapmasak olurmu ?? zorunlumu bu adimlar?...
kurulumdaki optional Step leri yapmasak olurmu ??
zorunlumu bu adimlar?
ne kurulumunda ? ve hangi opsiyonel stepler ?
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
vbseo nun kendi kurulumuda ilk kurulum şu an bitirdim kurulumu orda footerdaki yerini ayarlama vs vs vs.. var bitirdim kurulumu
sizin verdiğiniz Türkçe karakter ayarınıda yaptım..
3 Sorunum var şu anda
birincisi : sitedeki başlıklar direk siteismi.com/kategori-ismi şeklinde oluyor ..yani alt kategoride olsa sadece o kategorinin ismi oluyor..
Bunu siteismi.com/üst-kategori/alt-kategori şeklinde yapabilirmiyiz?
İkincisi post ların sonunda .html#post1 gibi yazı ekliyor yani üye olarak girip kendi konularıma bakarken sanırım.. Bir sakıncası varmı googlenin böyle indexleme riski varmı..
3.. Bunu ingilizce olarak sormaya çalıştım genel sorunlarda Türkçe açıklayan olursa sevinirim.. Sorunum her foruma ait özel meta taglar atamak istiyorum yani elimle kendim yazmak istiyorum eğer "güzel hikayeler" isimli bir forumum olursa bunun keywords ve descraptionunu kendim girmek istiyorum..yani
güzel hikaye masal vs gibi orda yazmayan kelimeler .. Şu anda çıkan desc. ve keywordsler in içinde jelsoft falan filan yazıyor onları kaldırmak istiyorum.. Türkçe karakterlerde bozuk çıkıyor yani meta tag ların içinde ..
sorular çok uzun oldu hepsi için ayrı başlık açmam gerekiyorsa açabilirim.
1. Forum url'lerinin nasıl olabileceğini siz belirliyorsunuz. Bunun için yapmanız gereken URL Rewrite Settings aratırsanız onun altında bulunan ( + / - ) seçeneklerinden + ya basarak belirleyebileceğiniz yere gelebilirsiniz.
2. vBSEO'nun varsayılan ayarları hiçbir sorun çıkartmaz.
3. Istediğiniz gibi her bölüm için ayrı meta keywords belirleyemezsiniz çünkü böyle bir özellik yok ancak zaten vbseo var olan ayarları ile otomatik olarak forum , konu isimlerini meta içerisine ekliyor.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
TEşekkürler peki
vbulletin,jelsoft,forum,bbs,discussion,bulletin board kelimelerini kaldırabilirmiyiz.
Birde desc. ve keywordslerdeki türkçe karakterler bozuk bunun için bir çözüm varmı?
vBulletin ayarlarınızı kontrol edin. Bahsettiğiniz kelimeler vBulletin ayarlarınızda yer almakta.
Teşekkürler son olarak desc. ve keywords de çıkan bozuk karakterleri ne yapabiliriz ??
şu an karakter sorunu kalmadı Teşekkürler ..
Lizard King