vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Ödev paylaşımı warez değil mi ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Ödev paylaşımı sanırım warez oluyordu. vBSEO kurulu olan sitelerde, ödev paylaşımı yasak diye hatırlıyorum. Bi ara böyle bir konu görmüştüm. ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Ödev paylaşımı warez değil mi ?
Ödev paylaşımı sanırım warez oluyordu. vBSEO kurulu olan sitelerde, ödev paylaşımı yasak diye hatırlıyorum. Bi ara böyle bir konu görmüştüm. Ödev warez' e giriyorsa lütfen nereden şikayet edebileceğimi yazar mısınız ? |
|
| ||||
| ||||
|
ödev adsense için yasak. karıştırıyosun |
|
| ||||
| ||||
|
Sadece adsense program politikalarında yasaklanmıs durumda.
|
|
| ||||
| ||||
|
adsense için evt vbseo film,adult,mp3 gibi içeriklere yasak koyuyor
|
|
| ||||
| ||||
|
Ödev konuları olan forumlar adsensede kayıt yapamazmı yani ? biraz daha açarmısınız.
|
|
| ||||
| ||||
|
Tanıdığım yok yalnız kendi forumumda dönem ödevleri hakkında kategorilerim var adsensede hesabım yok ama ilerki zamanda hesap açmayı düşünüyordum öyleyse düşünmeyecez artık :(
|
|
| ||||
| ||||
|
Dönem ödevlerini kaldırmanız daha doğru değil mi ? Ödev yayınlaanın öğrencileri tembelliğe ittiğini ve hiçbir bilgi öğrenmeden okullarından mezun olmaya itebileceğinide değerlendirmenizi tavsiye ederim.
|
|
| ||||
| ||||
|
Hiç bu yönünü düşünmemiştim ve dönem ödevleri forumun hedefi halindeydi şöyle düşünüyordum serial, crack adult paylaşımlar yapıp üreticilerin emeğine saygısızlık yapmaktansa yada foruma girecek ziyaretçilerin ahlakını, genel kültürümüzü bozmaktansa dönem ödevleri üzerinde ağırlık vereyim demiştim ama sizinde dediğiniz gibi öğrencileri tembelliğe itecek. Kategorileri kaldırsam forum alt üst olacak ama seo için hiçbirşey geç değil kısa sürede toparlarız. Yalnız bir sorun var yeni bir kategori ve yeni bir hedef bulmam lazım. Ödev kategorilerini kesinlikle kaldıracam bundan emin olabilirsiniz forumu topluma faydalı olması için açtım çünkü yalnız kendime yeni bir hedef bulana kadar kalabilirler. Yeni bir kategori yeni bir içerik için önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim web tasarım ve programlama haricinde net ortamında herşeyi başarabilirim sanırım galiba Ayrıca Mert bey bu konuda beni uyardığınız için ve sizin bu konudaki hassasiyetiniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. |
|
| ||||
| ||||
|
Kaldırmadan sadece format değişikliği yapabilirsiniz. Öğrencilere ödevlerinde kullanabilecekleri ipuçları sağlayabilir , gerekli makaleler hazırlayarak onların sitenizi bir kaynak arşivi olarak kullanmasını sağlayabilirsiniz , böylece sitenizden gerekli önermeleri alan öğrenci hem ödevini hazırlarken yardım almış hemde gerekli incelemeleri yapıp ödevini tamamlarken bilgileri öğrenmiş olur. Rica ederim |
| Thread Tools | |
| |