Merhaba hatam varsa kusura bakmayın suan paypaldan odeme yaptım ama download etmeye kalktıgımda ıznım olmadıgını belırtıyor sebebı nedır bır bekleme suresımı var?
This is a discussion on Ödemeyi yaptım ama download edemiyorum within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba hatam varsa kusura bakmayın suan paypaldan odeme yaptım ama download etmeye kalktıgımda ıznım olmadıgını belırtıyor sebebı nedır bır bekleme ...
Merhaba hatam varsa kusura bakmayın suan paypaldan odeme yaptım ama download etmeye kalktıgımda ıznım olmadıgını belırtıyor sebebı nedır bır bekleme suresımı var?
Birazcık bekliyorsun önce.Gerekli kontrolleri yapıp sana haber veren bir e-mail yolluyorlar...
Hayırlı olsun![]()
tşk ederım acemılık![]()
Juan Muriente Tarafından E-mail Geliyor.Ve Lisansın Aktifleştiriliyor.
Eğer Warez Varsa Forumunda Ödemen Geri Gönderilip Mail İle Haberdar Ediliyorsun![]()
ne gerı odeme nede onay nasıl ıs anlamadım bende sans yok![]()
Yok yok merak etme.Bende senin gibi heyecana kapılmıstım.Ustelik ben aldıgımda ortada vBulletin falanda yoktuSMF yukluydu o zaman forumda.Kesin iade isterler dedim ama bisey olmadı
c2wueR arkadasın dedigi gibi warez marez vs... yoksa bisey olmaz..
![]()
Hiç Merak Etme.
vBSEO Çalışanları Çok Yoğun Bir Ortamda Çalışıyor.Sana Cevap Elbette Gelecektir.Site Adresini Verde Bakalım.Engelliyecek Bi Durum Var mı![]()
Yok çok şükürGelseler keşke , tekil hitim artar
![]()
sanırım 24 saatı asan surede cevap gelecek hala gelmedı cunku....
24 saati bulucağını sanmam...Sen ne zaman aldınki?
48 Saate Kadar Değişebiliyor![]()
Eğer henüz cevap gelmediyse Paypal transaction id niz ile birlikte bana domain adresinizi içeren PM atarmısınız.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam