vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Ödemede Sanırım Sorun within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; aarkadaşlar şimdi vbseo için ödeme geçtimde paypaldan sanırım sorun oldu para açık provizyonda kalmış bunu kasti olarakmı bırakıyorlar siteyi incelemek ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Ödemede Sanırım Sorun
aarkadaşlar şimdi vbseo için ödeme geçtimde paypaldan sanırım sorun oldu para açık provizyonda kalmış bunu kasti olarakmı bırakıyorlar siteyi incelemek için. mail adresimede hiçbir mail gelmedi o balkımdan.
|
|
| ||||
| ||||
| mert bey cevapladım büyük kısmınıda hallettim ve artık sonrasınada dikkat ederim mecburen bunlar zaten karşı olduğumuz şeyler ama malesef farkında olmuyoruz konuları atıyorlar. Asıl işimiz hosting satmak olduğundan forumu pek incelemiyorduk adminler bakıyordu artık şimdiden sonrasına dikkat edilecektir.
|
|
| ||||
| ||||
|
mert bey gitti gül gibi forum artık bunların hiçbiri yok bi kontrol ederseniz. Zaten sitede bitrtek vbseo kalcak bu gidişle
|
|
| ||||
| ||||
|
Mert Bey ilginize gerçekten teşekkür ederim Alpus.ORG Vbulletin Türkce Destek - Powered by vBulletin sistemi kurdum bile anlatımlar harika hiç sorun çıkmadı. |
| Thread Tools | |
| |