vBulletin SEO Forums

SEO

vBulletin Search Engine Optimization

Buy vBSEO Now! HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime.
ne nw
vBSEO Müşteri Hesap Kontrol Arayüzü vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı vBSEO Başarısı: 600rafik Artışı - 1 günde $1400 Kazanç! Crawlability Inc. SEO Teknolojisi Patentine Başvurdu  vBSEO bir forumun günde $100 Reklam geliri kazanmasına yardımcı oldu  vBSEO ile en kısa sürede $20.000 kazanmak
se sw

Null VBSEO Kullanımındaki Yaptırımlar Nelerdir?

This is a discussion on Null VBSEO Kullanımındaki Yaptırımlar Nelerdir? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; öncelikle çok özrü diliyorum... null vbseoyu deneme açamlı kurmuştum ama askere giderken deaktif etmiştim.Realden arkadaşımda ftp şifreleri ve admin şifrelerim ...

Go Back   vBulletin SEO Forums > vBSEO SEO Plugin > General Discussion > Türkçe

Enhancing 80 million pages.

Register FAQ Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-25-2006, 06:48 AM
Junior Member

Real Name: Emre
Send a message via MSN to Mack
öncelikle çok özrü diliyorum...

null vbseoyu deneme açamlı kurmuştum ama askere giderken deaktif etmiştim.Realden arkadaşımda ftp şifreleri ve admin şifrelerim vardı ve arkadaş benden habersiz seoyu aktif hale getirmiş....

emucu kaldırmış seoyu,tüm yöneticilerden çok özür diliyorum....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 11-27-2006, 08:06 PM
Junior Member

Real Name: Atakan
insanın "bazı sitelerde" null vbseo dağıtıp sonra bi yaptırımı var mı diye sorması da ayrı bi gariplik doğrusu...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 11-28-2006, 04:17 PM
DaRTeX's Avatar
Junior Member

Real Name: vB Hacker
O konu Kapandı bence dahada acma!!
Reply With Quote
Old 12-28-2006, 03:31 AM
Atakan KOC's Avatar
Senior Member
vBulletin HackerBig Board Administrator

Real Name: Atakan KOC
Senin gibi kara cahil adamlardan dolayı Türkiyede geliştirme yapan hiç bir kimse bu işe devam etmez. Senin gibiler yüzünden Türklerin adı her zaman kötü bir yerde bulunur.

Senin gibiler yüzünden Türk ip leri bir çok site tarafından bloklanır. Lamerliği iş olarak görüyorsan devam et...

Biz yine bildiğimiz gibi devam ederiz. Aferim. Sen böyle devam et. Yolun açık olsun.
Old 12-28-2006, 09:45 AM
Atakan KOC's Avatar
Senior Member

Öncelikle adam gibi adını ve siteni yaz. İnsanları sanki gerçekten bir şey varmış gibi inandırmaya çalışma. Ve ayrıca bana 1 tane yaptığım eklentiler için para aldığım site göster. Bende bu işi bırakayım....

Sonra sen kimsinki bana yalancı gibi bir sıfat kullanıyorsun. Eklenti benim eklentim. 2 yer haricindede "vbhackers.com-vbulletin.org" senin gibi w-are-z yaşasın diyen birisinin sitesindede yayınlamasını istemem.

Ve sanırım seni tahmin ediyorum. Benim yazdığım eklentileri kendi sitesinde ben yazdım diye böbürlenip sonra ben uyarınca velveleye kalan kişisin.

Beni kızdırmayın; açarım bir vbulletin ile ilğili site sonra size bir halt kalmaz. Adam gibi yapın işinizi.

Ayrıca Sanat eserleri için vergilik bir işlemin olması gerekmiyor. "O işten eğer para kazandı isen o ayrı."

Bana eğer laf atacakcan elinde adam gibi bahaneler olsun. Ve eğer burada tatmin olamıyorsan buyur gerçek hayatta ne kozumuz varsa paylaşalım. 3-5 kendini bilmez Bebe ye papuç bırakacak değilim.

Saygılar;

Last edited by Atakan KOC; 12-28-2006 at 01:24 PM.
Reply With Quote
Old 12-28-2006, 10:51 AM
Atakan KOC's Avatar
Senior Member

Ne halin varsa gör. Senin gibi aptal bir insan ile tartışacak halim yok.

Buranında tadı kalmadı. Sanki biz Türk Coderler kötü bir şey yapıyormuşuz gibi 13-14 yaşında ikdidarsız "Warez ile tatmin olana ancak bu denir." veletlere cevap yazıyoruz.
Reply With Quote
Old 12-28-2006, 11:11 AM
Atakan KOC's Avatar
Senior Member

Muahhahaa.

Bune şimdi.

Ayrıca dip not : Biz hiç bir siteye yayınlamayınız demiyoruz. Sadece bizden izin isteyin. Yayınlamasını istemediğimiz sitelerin %90 ı isim bile vermeden ekleyenler.

Bu arada şu son yazdığın ile yerin dibine girdin resmen. Devam et böyle....
Reply With Quote
Old 01-03-2007, 08:32 PM
Junior Member

Real Name: Ahmet
bu pisagor denen adam kadar dolandırıcı, çıkarcı, ispiyoncu gelmez memlekete değerini bilin Sen o vb sıtende hak yemiyorsunda vbseo yu kaçak kulllananarmı emek hırsızı oldu bırden? dolandırıcı şerefsiz. Sırf senın herzamanki rezilliğini burdada görünce yazmadan edemedim.
Reply With Quote
Old 01-04-2007, 03:02 AM
Atakan KOC's Avatar
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Huntermaster View Post
bu pisagor denen adam kadar dolandırıcı, çıkarcı, ispiyoncu gelmez memlekete değerini bilin Sen o vb sıtende hak yemiyorsunda vbseo yu kaçak kulllananarmı emek hırsızı oldu bırden? dolandırıcı şerefsiz. Sırf senın herzamanki rezilliğini burdada görünce yazmadan edemedim.
Yanlız burası kin kusma yeri değilki. Kendisine başka bir yol ile iletebilirsiniz.
Reply With Quote
Old 01-05-2007, 03:41 AM
Junior Member

Real Name: osman
lizard king neden benim NULL vbseo hakkındaki sorularımı yanıtlamıyorsun?????
Reply With Quote
Old 01-08-2007, 07:24 AM
HaYLaZ's Avatar
Senior Member

Real Name: Sadri
Send a message via Skype™ to HaYLaZ
Quote:
Originally Posted by ossizeuss View Post
lizard king neden benim NULL vbseo hakkındaki sorularımı yanıtlamıyorsun?????
İki soru çıkıyor ortaya;

Sen null vbseo kullanıp destekmi almak istiyorsun?

Eğer öyleyse bunu istemen bile burada para verip lisans almış kişilere saygısızlıktır!!

Yada biri kaçak vbseo kullanıyor onu şikayet etme konusunda bişeylermi sorup cevap alamıyorsun

Açıkçası ben sorunu anlamış dğeilim.
Reply With Quote
Old 01-09-2007, 11:40 AM
Junior Member

Quote:
Originally Posted by HaYLaZ View Post
İki soru çıkıyor ortaya;

Sen null vbseo kullanıp destekmi almak istiyorsun?

Eğer öyleyse bunu istemen bile burada para verip lisans almış kişilere saygısızlıktır!!

Yada biri kaçak vbseo kullanıyor onu şikayet etme konusunda bişeylermi sorup cevap alamıyorsun

Açıkçası ben sorunu anlamış dğeilim.
Olay şudur. ben birkaç forum bildirdim lizarda kaçak vbseo kullanılıyor ama aradan haftalar geçti bana cevapta yazmadı ve o forumlar hala kaçak kullanıyor. Bu dediğim forumlardan bi tanesi 250,000 üyelidir. eğerki bu sistemin kaçak kullanımında bişey yapılmayacaksa ben şahsen vbseo almaktan vazgeçecem. Neden ilgilenilmiyor bi kenara bir cevap bile alamıyorum olacak iş değil.
Reply With Quote
Old 01-09-2007, 11:47 AM
Atakan KOC's Avatar
Senior Member

Quote:
Originally Posted by ossizeuss View Post
Olay şudur. ben birkaç forum bildirdim lizarda kaçak vbseo kullanılıyor ama aradan haftalar geçti bana cevapta yazmadı ve o forumlar hala kaçak kullanıyor. Bu dediğim forumlardan bi tanesi 250,000 üyelidir. eğerki bu sistemin kaçak kullanımında bişey yapılmayacaksa ben şahsen vbseo almaktan vazgeçecem. Neden ilgilenilmiyor bi kenara bir cevap bile alamıyorum olacak iş değil.
Lizard King bizimde bilmediğimiz bir nedenden yok oldu gibi. Kendisine bende ulaşamıyorum.

Merak etmeyin. Mert kimseyi cevapsız bırakmaz.
Reply With Quote
Old 01-09-2007, 01:17 PM
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Atakan KOC View Post
Lizard King bizimde bilmediğimiz bir nedenden yok oldu gibi. Kendisine bende ulaşamıyorum.

Merak etmeyin. Mert kimseyi cevapsız bırakmaz.
Valla atakan abi yazık diyorum sadece; 250,000 üyesi var adamın günlük hiti 100,000 den fazla ayda milyar kazanıyor ama vbseo su kaçak. 149 dolar ödemek zor mu öyle biri için acaba.
Reply With Quote
Old 01-10-2007, 04:37 AM
HaYLaZ's Avatar
Senior Member

Real Name: Sadri
Send a message via Skype™ to HaYLaZ
sen hiç merak etme.O bahsettiğ-in site kaçak kullanımı tespit edildiğinde ya Vbseoyu kaldıracak yada sitesine veda etmek zorunda kalacak.Çünkü yaptırımlar gerçekten çok ağır.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules