vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Null VBSEO Kullanımındaki Yaptırımlar Nelerdir? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; öncelikle çok özrü diliyorum... null vbseoyu deneme açamlı kurmuştum ama askere giderken deaktif etmiştim.Realden arkadaşımda ftp şifreleri ve admin şifrelerim ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
öncelikle çok özrü diliyorum... null vbseoyu deneme açamlı kurmuştum ama askere giderken deaktif etmiştim.Realden arkadaşımda ftp şifreleri ve admin şifrelerim vardı ve arkadaş benden habersiz seoyu aktif hale getirmiş.... emucu kaldırmış seoyu,tüm yöneticilerden çok özür diliyorum.... |
|
| |||
| |||
| insanın "bazı sitelerde" null vbseo dağıtıp sonra bi yaptırımı var mı diye sorması da ayrı bi gariplik doğrusu... |
|
| ||||
| ||||
|
O konu Kapandı bence dahada acma!!
|
|
| ||||
| ||||
|
Senin gibi kara cahil adamlardan dolayı Türkiyede geliştirme yapan hiç bir kimse bu işe devam etmez. Senin gibiler yüzünden Türklerin adı her zaman kötü bir yerde bulunur. Senin gibiler yüzünden Türk ip leri bir çok site tarafından bloklanır. Lamerliği iş olarak görüyorsan devam et... Biz yine bildiğimiz gibi devam ederiz. Aferim. Sen böyle devam et. Yolun açık olsun.
__________________ AtaBB FireFox Extension |
|
| ||||
| ||||
|
Öncelikle adam gibi adını ve siteni yaz. İnsanları sanki gerçekten bir şey varmış gibi inandırmaya çalışma. Ve ayrıca bana 1 tane yaptığım eklentiler için para aldığım site göster. Bende bu işi bırakayım.... Sonra sen kimsinki bana yalancı gibi bir sıfat kullanıyorsun. Eklenti benim eklentim. 2 yer haricindede "vbhackers.com-vbulletin.org" senin gibi w-are-z yaşasın diyen birisinin sitesindede yayınlamasını istemem. Ve sanırım seni tahmin ediyorum. Benim yazdığım eklentileri kendi sitesinde ben yazdım diye böbürlenip sonra ben uyarınca velveleye kalan kişisin. Beni kızdırmayın; açarım bir vbulletin ile ilğili site sonra size bir halt kalmaz. Adam gibi yapın işinizi. Ayrıca Sanat eserleri için vergilik bir işlemin olması gerekmiyor. "O işten eğer para kazandı isen o ayrı." Bana eğer laf atacakcan elinde adam gibi bahaneler olsun. Ve eğer burada tatmin olamıyorsan buyur gerçek hayatta ne kozumuz varsa paylaşalım. 3-5 kendini bilmez Bebe ye papuç bırakacak değilim. Saygılar; Last edited by Atakan KOC; 12-28-2006 at 01:24 PM. |
|
| ||||
| ||||
|
Ne halin varsa gör. Senin gibi aptal bir insan ile tartışacak halim yok. Buranında tadı kalmadı. Sanki biz Türk Coderler kötü bir şey yapıyormuşuz gibi 13-14 yaşında ikdidarsız "Warez ile tatmin olana ancak bu denir." veletlere cevap yazıyoruz. |
|
| ||||
| ||||
|
Muahhahaa. Bune şimdi. Ayrıca dip not : Biz hiç bir siteye yayınlamayınız demiyoruz. Sadece bizden izin isteyin. Yayınlamasını istemediğimiz sitelerin %90 ı isim bile vermeden ekleyenler. Bu arada şu son yazdığın ile yerin dibine girdin resmen. Devam et böyle.... |
|
| |||
| |||
|
bu pisagor denen adam kadar dolandırıcı, çıkarcı, ispiyoncu gelmez memlekete değerini bilin |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
lizard king neden benim NULL vbseo hakkındaki sorularımı yanıtlamıyorsun?????
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Sen null vbseo kullanıp destekmi almak istiyorsun? Eğer öyleyse bunu istemen bile burada para verip lisans almış kişilere saygısızlıktır!! Yada biri kaçak vbseo kullanıyor onu şikayet etme konusunda bişeylermi sorup cevap alamıyorsun Açıkçası ben sorunu anlamış dğeilim. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Merak etmeyin. Mert kimseyi cevapsız bırakmaz. |
|
| |||
| |||
| Valla atakan abi yazık diyorum sadece; 250,000 üyesi var adamın günlük hiti 100,000 den fazla ayda milyar kazanıyor ama vbseo su kaçak. 149 dolar ödemek zor mu öyle biri için acaba.
|
|
| ||||
| ||||
|
sen hiç merak etme.O bahsettiğ-in site kaçak kullanımı tespit edildiğinde ya Vbseoyu kaldıracak yada sitesine veda etmek zorunda kalacak.Çünkü yaptırımlar gerçekten çok ağır.
|
| Thread Tools | |
| |