vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Null VBSEO Kullanımındaki Yaptırımlar Nelerdir? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; VbHacker.com ile ilğili bir açıklama yapmak istiyorum. Vbhackerdaki yayınlanan tüm eklentileri yazarların kendileri eklemektedir....
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
VbHacker.com ile ilğili bir açıklama yapmak istiyorum. Vbhackerdaki yayınlanan tüm eklentileri yazarların kendileri eklemektedir.
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Ben o siteyi şunun için yazdım, Lisansı olmayan bi kullanıcı isterse eklentileri indirebilir. Yani eklentilerin çok büyük bir kısmına lisanssız kullanıcılar isterse zaten ulaşabilir. Öyle bi lanse ediliyor ki sanki biz sitede null dağıtım yapıyoruz ve bizi marez bi site ile aynı kefeye koyuyorlar. Bunların ücretsiz olduğunu belirtme açısından söyledim o siteyi. İyi Çalışmalar... |
|
| |||
| |||
| Mahkeme açılmaz dava açılır.
|
|
| |||
| |||
| Konu sapmış bayağı benim kafamda hala sorular var; Şikayet maillerine cevap gelir mi gelmez mi? Yaptırım kesin uygulanır mı uygunlanmaz mı? |
|
| ||||
| ||||
|
Yahu ne yüzsüz adamlarsınız. Başından beri okuyorum birşey yazmayayım diyorum ama artık bir yere kadar. Yani Türkçe bölümü olduğu nasıl belli buranın anlatamam. Mendes; adama kendince "Mahkeme açılmaz dava açılır." diyip laf sokmaya çalışıyor daha sonra adamdan yardım istiyorsun. Cidden çok ilginç bir toplumuz. Ayrıca null konusununun bu kadar uzamasına gerek yok kanısındayım. Okuyan yabancılar da null lafının geçtiğini bu kadar sıklıkla geçtiğini görünce yanlış anlayacak çünkü. Konu kilitlense iyi olur. Lizard King bu bölümde yöneticilik yapıyorsa kıymetini bilin ayrıca ve yazdıklarını dikkate alın. Boş yere cümle kuracak insan değildir.
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Susmasını bilen uzun yaşar |
|
| |||
| |||
| Quote:
Başından beri okumuyorsun çünkü bu tartışma ortamını sağlayan mesajı sen attın. İçinde hainlik, fitne, fesat olan 6. mesaj. Kime saygı gösterecez, kimin kıymetini bilecez bunu biz biliriz. Bir zamanlar vbulletin-turkiye ' yi kapatmak için vbulletin.com ' da post kasan bir adamın mı kıymetini bilecez. Kraldan çok kralcı olma. Yabancılar okusa ne olacak, ben attım zaten onlara mail. Bi kaç mesaj önce de kaçak kullanan sitenin adresini verdim. Bekliyoruz bakalım kaçak VBSEO kullananlara neler oluyormuş. Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Sizin gibi Türklüğü mahveden insanlarla bir alıp veremediğim var evet.
|
|
| |||
| |||
| Haddini bil konuş.Karşında kim var ne var bilmeden konuşma!
|
|
| ||||
| ||||
|
tamam beyler konu iyice derin mevzulara girdi bence artık bu konu kilitlensin. Lizard konunun kilitlenmesini rica ediyorum çünkü konu uzadıkça kötü konuşmalara gidiyor. Saygılar |
|
| ||||
| ||||
|
ohooo..konu nerelere gitmiş yaw... dj kardeşim.. null seo kullanırsan..siten kapanır... lisanssız seo kullanmak lisanssız vb kullanmaktan cok daha kötu do you understand me? |
|
| ||||
| ||||
|
Mack askerde sanırım. İzine gelmiş. Ve yine gidecek askere. Göremedim onu. Yoksa ben uyaracaktım Null Vbseo kullandığı için....
|
|
| ||||
| ||||
|
mack mi bana lisanslı demişti... ayrıca emucu war mack in ortağı..ona söğleriz.. |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba; Mack askerde... Emucu ile görüştüm. Mack a yüklememesi konusunda uyarmış. Ama dinlememiş. Şuan emucudede ftp şifreleri olmadığından kaldıramıyor. Ama Seoyu iptal etmiştir. Sanırım bu site ilğili problem ortadan kalkmıştır. vbseo o siteden kaldırılmıştır. |
| Thread Tools | |
| |