vBulletin SEO Forums

SEO

vBulletin Search Engine Optimization

Buy vBSEO Now! HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime.
ne nw
vBSEO Müşteri Hesap Kontrol Arayüzü vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı vBSEO Başarısı: 600rafik Artışı - 1 günde $1400 Kazanç! Crawlability Inc. SEO Teknolojisi Patentine Başvurdu  vBSEO bir forumun günde $100 Reklam geliri kazanmasına yardımcı oldu  vBSEO ile en kısa sürede $20.000 kazanmak
se sw

Null VBSEO Kullanımındaki Yaptırımlar Nelerdir?

This is a discussion on Null VBSEO Kullanımındaki Yaptırımlar Nelerdir? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; VbHacker.com ile ilğili bir açıklama yapmak istiyorum. Vbhackerdaki yayınlanan tüm eklentileri yazarların kendileri eklemektedir....

Go Back   vBulletin SEO Forums > vBSEO SEO Plugin > General Discussion > Türkçe

Enhancing 80 million pages.

Register FAQ Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-21-2006, 07:45 AM
Atakan KOC's Avatar
Senior Member
vBulletin HackerBig Board Administrator

Real Name: Atakan KOC
VbHacker.com ile ilğili bir açıklama yapmak istiyorum. Vbhackerdaki yayınlanan tüm eklentileri yazarların kendileri eklemektedir.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 11-21-2006, 08:06 AM
Junior Member

Real Name: DJ PİSAGOR
Quote:
Originally Posted by Atakan KOC View Post
VbHacker.com ile ilğili bir açıklama yapmak istiyorum. Vbhackerdaki yayınlanan tüm eklentileri yazarların kendileri eklemektedir.
Selam Atakan KOC

Ben o siteyi şunun için yazdım, Lisansı olmayan bi kullanıcı isterse eklentileri indirebilir. Yani eklentilerin çok büyük bir kısmına lisanssız kullanıcılar isterse zaten ulaşabilir. Öyle bi lanse ediliyor ki sanki biz sitede null dağıtım yapıyoruz ve bizi marez bi site ile aynı kefeye koyuyorlar. Bunların ücretsiz olduğunu belirtme açısından söyledim o siteyi.

İyi Çalışmalar...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 11-21-2006, 09:22 AM
Junior Member

Real Name: Mendes
Quote:
Originally Posted by Lizard King View Post
Benim yazdığım bir satır kodun bile o sitede yayınlandığını göreyim o zaman mahkeme nasıl açılır görürsün.

Iyi Çalışmalar
Mahkeme açılmaz dava açılır.
Reply With Quote
Old 11-21-2006, 09:49 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster
vBSEO Total Customer SupportvBulletin HackerBig Board Administrator

Real Name: Lizard King
Blog Entries: 3
Send a message via MSN to Mert Gökçeimam
Quote:
Originally Posted by mendes View Post
Mahkeme açılmaz dava açılır.
aferin
Reply With Quote
Old 11-21-2006, 10:58 AM
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Lizard King View Post
aferin
Konu sapmış bayağı benim kafamda hala sorular var;
Şikayet maillerine cevap gelir mi gelmez mi?
Yaptırım kesin uygulanır mı uygunlanmaz mı?
Reply With Quote
Old 11-21-2006, 11:26 AM
special K's Avatar
Member
Design for SEO

Real Name: special K
Yahu ne yüzsüz adamlarsınız. Başından beri okuyorum birşey yazmayayım diyorum ama artık bir yere kadar. Yani Türkçe bölümü olduğu nasıl belli buranın anlatamam. Mendes; adama kendince "Mahkeme açılmaz dava açılır." diyip laf sokmaya çalışıyor daha sonra adamdan yardım istiyorsun. Cidden çok ilginç bir toplumuz. Ayrıca null konusununun bu kadar uzamasına gerek yok kanısındayım. Okuyan yabancılar da null lafının geçtiğini bu kadar sıklıkla geçtiğini görünce yanlış anlayacak çünkü. Konu kilitlense iyi olur. Lizard King bu bölümde yöneticilik yapıyorsa kıymetini bilin ayrıca ve yazdıklarını dikkate alın. Boş yere cümle kuracak insan değildir.
Reply With Quote
Old 11-21-2006, 12:01 PM
Junior Member

Quote:
Originally Posted by abramelin View Post
Yahu ne yüzsüz adamlarsınız. Başından beri okuyorum birşey yazmayayım diyorum ama artık bir yere kadar. Yani Türkçe bölümü olduğu nasıl belli buranın anlatamam. Mendes; adama kendince "Mahkeme açılmaz dava açılır." diyip laf sokmaya çalışıyor daha sonra adamdan yardım istiyorsun. Cidden çok ilginç bir toplumuz. Ayrıca null konusununun bu kadar uzamasına gerek yok kanısındayım. Okuyan yabancılar da null lafının geçtiğini bu kadar sıklıkla geçtiğini görünce yanlış anlayacak çünkü. Konu kilitlense iyi olur. Lizard King bu bölümde yöneticilik yapıyorsa kıymetini bilin ayrıca ve yazdıklarını dikkate alın. Boş yere cümle kuracak insan değildir.
Edit:Susma zamanı.
Susmasını bilen uzun yaşar .
Reply With Quote
Old 11-21-2006, 12:20 PM
Junior Member

Real Name: DJ PİSAGOR
Quote:
Saygısızca konuşarak bizi sinirlendirmeye çalışıyorsun ama başarman çok zor.
Başından beri okumuyorsun çünkü bu tartışma ortamını sağlayan mesajı sen attın. İçinde hainlik, fitne, fesat olan 6. mesaj. Kime saygı gösterecez, kimin kıymetini bilecez bunu biz biliriz. Bir zamanlar vbulletin-turkiye ' yi kapatmak için vbulletin.com ' da post kasan bir adamın mı kıymetini bilecez. Kraldan çok kralcı olma. Yabancılar okusa ne olacak, ben attım zaten onlara mail. Bi kaç mesaj önce de kaçak kullanan sitenin adresini verdim. Bekliyoruz bakalım kaçak VBSEO kullananlara neler oluyormuş.

Quote:
Yani Türkçe bölümü olduğu nasıl belli buranın anlatamam
Türklerle bi alıp veremediğin mi var?
Reply With Quote
Old 11-21-2006, 02:26 PM
special K's Avatar
Member
Design for SEO

Real Name: special K
Sizin gibi Türklüğü mahveden insanlarla bir alıp veremediğim var evet.
Reply With Quote
Old 11-21-2006, 03:48 PM
Junior Member

Quote:
Sizin gibi Türklüğü mahveden insanlarla bir alıp veremediğim var evet.
Haddini bil konuş.Karşında kim var ne var bilmeden konuşma!
Reply With Quote
Old 11-21-2006, 03:52 PM
HaYLaZ's Avatar
Senior Member

Real Name: Sadri
Send a message via Skype™ to HaYLaZ
tamam beyler konu iyice derin mevzulara girdi bence artık bu konu kilitlensin.

Lizard konunun kilitlenmesini rica ediyorum çünkü konu uzadıkça kötü konuşmalara gidiyor.

Saygılar
Reply With Quote
Old 11-21-2006, 04:08 PM
DaRTeX's Avatar
Junior Member

Real Name: vB Hacker
ohooo..konu nerelere gitmiş yaw...

dj kardeşim.. null seo kullanırsan..siten kapanır...

lisanssız seo kullanmak lisanssız vb kullanmaktan cok daha kötu

do you understand me?
Reply With Quote
Old 11-21-2006, 04:47 PM
Atakan KOC's Avatar
Senior Member

Mack askerde sanırım. İzine gelmiş. Ve yine gidecek askere. Göremedim onu. Yoksa ben uyaracaktım Null Vbseo kullandığı için....
Reply With Quote
Old 11-21-2006, 04:53 PM
DaRTeX's Avatar
Junior Member

Real Name: vB Hacker
mack mi

bana lisanslı demişti...

ayrıca emucu war mack in ortağı..ona söğleriz..
Reply With Quote
Old 11-22-2006, 03:44 AM
Atakan KOC's Avatar
Senior Member

Merhaba;

Mack askerde... Emucu ile görüştüm. Mack a yüklememesi konusunda uyarmış. Ama dinlememiş. Şuan emucudede ftp şifreleri olmadığından kaldıramıyor. Ama Seoyu iptal etmiştir.

Sanırım bu site ilğili problem ortadan kalkmıştır.

vbseo o siteden kaldırılmıştır.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules