vBulletin SEO Forums

SEO

vBulletin Search Engine Optimization

Buy vBSEO Now! HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime.
ne nw
vBSEO Müşteri Hesap Kontrol Arayüzü vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı vBSEO Başarısı: 600rafik Artışı - 1 günde $1400 Kazanç! Crawlability Inc. SEO Teknolojisi Patentine Başvurdu  vBSEO bir forumun günde $100 Reklam geliri kazanmasına yardımcı oldu  vBSEO ile en kısa sürede $20.000 kazanmak
se sw

Null VBSEO Kullanımındaki Yaptırımlar Nelerdir?

This is a discussion on Null VBSEO Kullanımındaki Yaptırımlar Nelerdir? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Originally Posted by Lizard King Hayır Atakan yanılıyorsun bu konuda. vBulletin.org bir amaç için kurulmuş bir sitedir. Bu site lisanslı ...

Go Back   vBulletin SEO Forums > vBSEO SEO Plugin > General Discussion > Türkçe

Enhancing 80 million pages.

Register FAQ Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-17-2006, 10:58 AM
HaYLaZ's Avatar
Senior Member

Real Name: Sadri
Send a message via Skype™ to HaYLaZ
Quote:
Originally Posted by Lizard King View Post
Hayır Atakan yanılıyorsun bu konuda.
vBulletin.org bir amaç için kurulmuş bir sitedir. Bu site lisanslı vBulletin sahiplerine insanların kendi siteleri için veya zevk için yazdığı modifikasyonların yayınlandığı sitedir.

Şimdi gelelim burada olana.

1. Görüştüğüm hiçbir coder arkadaşım ki neredeyse tamamını tanıyorum , ne böyle bir izinden nede yazdıkları kodların başka bir siteden yayınlandığından haberdar.

2. Üç beş kişinin iznini alsa bile vBulletin.org'un tüm amacına ihanet edercesine bu modifikasyonları lisans sahibi olmayanlara sağlayarak yasal olmayan bir iş yapıyor.

3. Izni verenlerin hepsi izni verdikleri domain'in sadece lisans sahiplerine download müsadesi verdiğini söylüyor.

4. Yapılan hırsızlık ve hırsızlığa yardakçılıktan başka birşey değildir. Bu kadar basit bir olgu var. Bunu oraya buraya çekmenin hiç gereği yok. Modifikasyonları kaldırarak verin desteğinizi. Ama yok sen gelecen 3-5 hit ile daha çok para kazanırım mantığındayken değişen hiçbirşey olmaz.

Bak görüyor musun ? Başkalarının emeğini kullanarak para kazanmaktasın ve buna hiçbir coder müsade etmez.

Pisagor ve yanındakiler , Destek mi vermek istiyorsunuz insanlara ? O zaman destek verin ama yaptığınızı savunmaya kalkmayın çünkü yaptığınız yine illegal.

Bir üyenin lisans sahibi olup olmadığını kontrol etme lüksünüz ve izniniz olmadığına göre , geçiniz boş konuşmaları.

Hepimiz dünya kadar forum geziyoruz ve üyeyiz. Türk siteleri ve yazarların kendi isteğiyle yayınladığı vbhackers.com haricinde modifikasyon yayınlayan herhangi bir yabancı site gördünüz mü ? Sadece warez siteleri var o kadar. vbulletin türkiye mi ne o da bir warez sitesidir o kadar. Ne ötesi ne gerisi. Sahipleri ve yöneticileride Hırsız karakterli insanlardır çünkü hırsızlık yapmaktalar.
Quote:
Originally Posted by Atakan KOC View Post
Selam Mert;

Sanırım anlatamadım üste. Bende karşıyım w*rez sitelerde hacklerin dağıtılmasına. Kaldıki ben sadece ilğili site için yazdım. Kendime ait en az 10 tane hack imi kaldırmalarını söyledim. Ve kaldırdılar. Sonrasında da eklemediler;

İşin özü şu sanırım

vbulletin lisans = 160$
vbseo lisans = 150$
Server ücreti = en az aylık 150$

Biz bunları öderken başkaları ödemeden kısa yoldan site sahibi oluyor. Ve bizim eklentilerimizide sitelerinde kullanıyor.

ben şuana kadar vbhackes.com ve vbulletin.org sitesi haricinde hacklerimi pek bir yerde yayınlamadım.

Türk sitelerinde ise belirli siteler. Haylazın siteside buna dahil...

Aslında 40 a yakın eklenti yaptım. Bunların çogu zevk içindi. Mert "Lizard King'ede" söylediğim gibi. Yayınlamadığım onca eklenti var. Kendi sitem için kullanıyorum bunları. Bazılarını ise paylaşıyorum.

Belki bazıları bunu ÜN KAZANMAK İÇİN yaptığımı sanıyor ama alakası yok. Kaldıki ben geldiğim gibi gitmesinide bilen birisiyim....

Her zaman diyorum. Eğer bir şeyler yapmak istiyorsanız buyurun yapın. Yapında bizde bilelim.

olay budur
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 11-18-2006, 09:36 AM
Junior Member

Real Name: Love Coder
: ) Bir Soru Soruldu O kadar Cevap Ve Halen Açıklayıcı 1 Cevap yok ..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 11-18-2006, 11:24 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster
vBSEO Total Customer SupportvBulletin HackerBig Board Administrator

Real Name: Lizard King
Blog Entries: 3
Send a message via MSN to Mert Gökçeimam
Açıklayıcı cevap birden fazla defa verildi ama anlamak işine gelmediği için anlamıyorsun elbetteki.
Reply With Quote
Old 11-19-2006, 10:44 AM
Junior Member

Real Name: ----
Peki bu ihbarlara ödülü varmı?
Reply With Quote
Old 11-19-2006, 01:52 PM
HaYLaZ's Avatar
Senior Member

bildiğim kadarıyla ödül yok ama gerçek anlamda yaptırım uygulanıyor yani kaçak kullananlar tespit edildiğinde gerekli yaptırımlar uygulanıyor
Reply With Quote
Old 11-20-2006, 10:48 AM
Junior Member

Real Name: DJ PİSAGOR
Quote:
1. Görüştüğüm hiçbir coder arkadaşım ki neredeyse tamamını tanıyorum , ne böyle bir izinden nede yazdıkları kodların başka bir siteden yayınlandığından haberdar.
İzin aldık diyorum halen saçma sapan konuşuyorsun.

Quote:
2. Üç beş kişinin iznini alsa bile vBulletin.org'un tüm amacına ihanet edercesine bu modifikasyonları lisans sahibi olmayanlara sağlayarak yasal olmayan bir iş yapıyor.
Lisansı olmayan bi kullanıcı bu eklentileri indiremez mi? vBHackers.com - vBulletin Modifications, Hacks, and Help - Powered by vBulletin ' da eklentiler dağıtılıyor zaten. Lisans şartı da yok. Kaldı ki @Atakan KOC ' un dediği gibi eklentiyi yazanlar genelde kendi sitelerinde yada takıldığı sitelerde eklentilerini yayınlıyorlar.
Ufak bir örn: ZOİNTS SEO vbulletin.org ' ta yayınlanıyor, eğer lisansı yoksa gider adam network.zoints.com ' dan kolayca indirir.

Quote:
3. Izni verenlerin hepsi izni verdikleri domain'in sadece lisans sahiplerine download müsadesi verdiğini söylüyor.
Halen saçmalıyorsun.

Quote:
4. Yapılan hırsızlık ve hırsızlığa yardakçılıktan başka birşey değildir. Bu kadar basit bir olgu var. Bunu oraya buraya çekmenin hiç gereği yok. Modifikasyonları kaldırarak verin desteğinizi. Ama yok sen gelecen 3-5 hit ile daha çok para kazanırım mantığındayken değişen hiçbirşey olmaz.
Önce hırsız ' ın anlamını öğrende sonra böyle bi suçlama yap. Ben bi eklentinin altına bu eklentiyi ben yazdım demiş miyim? Demedim dememde.

Quote:
Bak görüyor musun ? Başkalarının emeğini kullanarak para kazanmaktasın ve buna hiçbir coder müsade etmez.
Biz para kazanmıyorum ki Tabii sen buna da inanmazsın ama seni inandıracak değilim bu konuda.
Quote:
Pisagor ve yanındakiler , Destek mi vermek istiyorsunuz insanlara ? O zaman destek verin ama yaptığınızı savunmaya kalkmayın çünkü yaptığınız yine illegal.
Yine saçlamıyorsun. Çok az eklenti var ücretli olan. VBSEO gibi. Biz bunları dağıtmıyoruz zaten sitemizde. Çünkü marez & Null dağıtım yok sitede.

Quote:
Bir üyenin lisans sahibi olup olmadığını kontrol etme lüksünüz ve izniniz olmadığına göre , geçiniz boş konuşmaları.
İstesek bunu da yaparız. Ama şu anda gereğini görmüyoruz. Bazı atılımlar içersindeyiz. Bunlar olumlu sonuç verirse ağzınız açık bakarsınız artık.

Quote:
Hepimiz dünya kadar forum geziyoruz ve üyeyiz. Türk siteleri ve yazarların kendi isteğiyle yayınladığı vbhackers.com haricinde modifikasyon yayınlayan herhangi bir yabancı site gördünüz mü ? Sadece warez siteleri var o kadar. vbulletin türkiye mi ne o da bir warez sitesidir o kadar. Ne ötesi ne gerisi. Sahipleri ve yöneticileride Hırsız karakterli insanlardır çünkü hırsızlık yapmaktalar.
Sen benim karakterime laf söyleyecek bi adam değilsin. İçinde fesatlık olan, devamlı birilerinin kuyusunu kazmaya çalışan, olur olmaz iftiralar atan bi AMELE karakterli adam benim karakterime laf edemez. Hele ki hırsızlıkla suçlayacak kadarda terbiyesiz ve bilgisiz bi adamsa.

Bundan sonra seni muhatap kabul etmediğim için yazacağın cevaplara yanıt vermeyeceğim.

NOT: Uğraşacağınız site biz değiliz, Kaçak VBSEO kullanıp eklentiler için izin almayan bi site varsa işte budur. vBulletin Türkiye - vBulletin Destek Merkezi | Türkçe Yardım Platformu...

Selametle...
Reply With Quote
Old 11-20-2006, 01:53 PM
HaYLaZ's Avatar
Senior Member

Quote:
Originally Posted by DJ PİSAGOR View Post
İstesek bunu da yaparız. Ama şu anda gereğini görmüyoruz. Bazı atılımlar içersindeyiz. Bunlar olumlu sonuç verirse ağzınız açık bakarsınız artık.
Atılım derken hangi konudaki atılımları kastediyorsun.Öyleki büyük bir atılım yapman gerekiyorki ağzımız açık kalmalı dimi?

Ben bu cümleyi hiç sevmedim açıkçası.Burada kimse görmemiş etmemiş kişiler değil.Emin ol senin yapacağın atılımları daha önceden birileri denemiştir yada sonuç alamamıştır ayrı mevzu.

Eğer atılımdan kastın vbulletinin Türkiye Resmi Destek sitesi olmaksa boşa uğraşma derim...

İlk mesajlarında demiştin niye herkes bize düşman gibi davranıyor die ben şahsım adına söylüyorum sitenin diğer admini Mendes nikli kişinin kendini övmesi insanlara alaycı tavırla yaklaşıp küçümsemesi nedeniyle açıkça söylüyorum ben sitenizi sevmiyorum.Bundaki tek sebep bahsettiğim sebeptir.Senin şahsınlada alakalı bir olay dğeil.Ve bu kişi zaten herkese böyle yapıyorsa küçümsemeye çalışıyorsa zaten dosttan çok düşmanınız olur.

Last edited by HaYLaZ; 11-20-2006 at 02:04 PM.
Reply With Quote
Old 11-20-2006, 02:04 PM
Junior Member

Real Name: Mendes
@Atakan KOC
Öncelikle Atakan Abiye teşekkür ederim çünkü bilimeyenleri, bilinir duruma getirmiş ve ne yaptığımızı belirtmiş, doğruları konuşmuş.Bunlardan dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ederim..
@Lizard King;
Arkadaşım sana bir soru sormuş.Sen sorudan konuyu buralara kadar getirmişsin konu hayli sapmış.Neyse sana bir kaç şey söylemek istiyorum.İnsanları suçlamadan önce tanıman gerekir yoksa atıp tutmaktan farkı kalmaz konuştuklarının.Zira sen ne beni ne de arkadaşımı tanıyorsun...
@Haylaz;
Nasılsın görüşmeyeli?Uzun zaman oldu bana emir kipi içeren cümleler kurmayalı.Herneyse...Senle de bir eklenti sorunumuz olmuştu ve benim bundan sonra haberim olmuştu ve hiç hoş olmayan muhabbetler geçmişti neyse...Senle konuşmak istiyordum denk geldi..Sen benim hakkında ileri geri konuştun senin yaşındaki birinden ne beklenir ki falan filan..Çok şey beklenir hocam.Gelecek ben ve benim neslim .Her zaman doğruyu yapmak istedik iyi olmak istedik.Fakat bilmediklerimiz oldu, öğrendik.Öğreten de Atakan Abiydi .O gelip yaşıma bakmadan yanına adam almadan tek başına gelip maddeleri tek tek açıkladı..Ben de özür diledim şahsım adına sorabilirsiniz..Herneyse senin tarzın mıdır bilemem ama karşındaki insanı suçlamadan önce bir düşün ne yapıyorum ben diye bundan önce de orgnaik81 in üstünden geçiniyorsun ama o seni tanımıyor bile demiştin..Ama onu da konuştum organik81 ile böyle birşey olmadı yanlışlık olmuştur dedi...Herneyse sizin kollayıp sewdiğiniz destek verdikleriniz bugün legal olmayan herşeyi yapıyorlar suçlu yine biziz.Nedeni nedir bunu merak ediyorum??

Ayrıca @murrtex dediğin gibi bilerek gelmedik, öğreniyoruz ama üzüldüğüm nokta hala yaşa bakarak damga vurulması..Ben de insanım ve karakterim var doğrularıma göre yanlış yapan olursa karşımdaki kim olursa olsun susmam..Zira bilen bilir...

Haylaz yaz herşeyi kimi küçük görmüşüm, beni tanımıyor musun atıp tutuyorsun sağdan soldan kulaktan dolma bilgiler değil mi
Reply With Quote
Old 11-20-2006, 02:20 PM
HaYLaZ's Avatar
Senior Member

şimdi ben asla yaş damgası vurmadım sana bu 1.

Gerekirse organik sen ve ben bu konuyu iyice detaylı konuşuruz ozaman gerçek ortaya çıkar.

Ben senden en başta rica etmiştim ama sen alaycı tavırla yanıt verdiğinden dolayı emir kipiyle cümle kurmak zorunda kaldık yapana değil yaptırana bakacaksın demişler.Ben 7 den 70 e herkese saygı duyarım yeterki oda bana saygılı olsun mevzu eklenti vs vs değil.

Beni senin hakkında bu şekilde düşünmeye teşvik edende "ben şukadar dil biliyorum.Şu eğitimim var bu eğitimim var" cümleleridir bunuda açıkça belirtiyorum.
Ben senin yaptıklarını söylüyorum kurduğun cümleleri söylüyorum sana iftirada atmıyorum neyse onu söylüyorum tabi sen bunları inkar edebilirsin ayrı mevzu...

Ayrıca bir insanı tanımak için birtek cümle yeterlidir.Ve ben seni üste bahsettiğin cümleyi kurduğun anda tanıdım merak etme.

Beni tanıyan zaten tanıyor kimseyede melek rolü oynamıyorum burada yalan yada yanlış bişeyde söylemiyorum insanlar özgürdür kimse inanacaklarına kendileri karar verirler.

Konuyu dallandırıp budaklandırmanın bir alemi yok zaten konu iyice özünün dışına çıkmış vaziyette.

Benim açımdan konu kapanmıştır daha fazla diğer kişilere bizim özel mevzularımız yüzünden rahatsızlık vermek istemiyorum.Sonuçta burası resmi bir yardım forumu dert forumu değil

saygılar
Reply With Quote
Old 11-20-2006, 02:26 PM
Junior Member

Quote:
Originally Posted by HaYLaZ View Post
şimdi ben asla yaş damgası vurmadım sana bu 1.

Gerekirse organik sen ve ben bu konuyu iyice detaylı konuşuruz ozaman gerçek ortaya çıkar.

Ben senden en başta rica etmiştim ama sen alaycı tavırla yanıt verdiğinden dolayı emir kipiyle cümle kurmak zorunda kaldık yapana değil yaptırana bakacaksın demişler.Ben 7 den 70 e herkese saygı duyarım yeterki oda bana saygılı olsun mevzu eklenti vs vs değil.

Beni senin hakkında bu şekilde düşünmeye teşvik edende "ben şukadar dil biliyorum.Şu eğitimim var bu eğitimim var" cümleleridir bunuda açıkça belirtiyorum.
Ben senin yaptıklarını söylüyorum kurduğun cümleleri söylüyorum sana iftirada atmıyorum neyse onu söylüyorum tabi sen bunları inkar edebilirsin ayrı mevzu...

Ayrıca bir insanı tanımak için birtek cümle yeterlidir.Ve ben seni üste bahsettiğin cümleyi kurduğun anda tanıdım merak etme.

Beni tanıyan zaten tanıyor kimseyede melek rolü oynamıyorum burada yalan yada yanlış bişeyde söylemiyorum insanlar özgürdür kimse inanacaklarına kendileri karar verirler.

Konuyu dallandırıp budaklandırmanın bir alemi yok zaten konu iyice özünün dışına çıkmış vaziyette.

Benim açımdan konu kapanmıştır daha fazla diğer kişilere bizim özel mevzularımız yüzünden rahatsızlık vermek istemiyorum.Sonuçta burası resmi bir yardım forumu dert forumu değil

saygılar
Bana sen demedin mi senin yaşındaki birinden bunu beklemek anlamsız dı falan diye..

Evet ibrahim abi ile konuşmayı & yüzleşmeyi ben de isterim.

Sen benle msn den konuşmadan önce ben senle konuştuğumu hatırlamadığımı söylemiştim ve hala da hatırlamıyorum.(inanıp inanmamakta serbesttin.)Eğer senin insancıl teklifine hakaretle karşılık verdiysem özür dilerim.

Evet belirttiğin cümleleri kurdum.Karşımdaki beni ezmeye kalkarsa ben kendimi isplatlarım karşımdakine.Dedim ya kimseye kendimi ezdirtmem .

Düşüncelerin öznel ama insanlara bu kadar kolay damga vurup karalayamazsın.Biliyorsun silmek kolaydır..

Müsait olduğun bir zaman bana ulaşırsan ibrahim abi ile konuşmayı gerçekten istiyorum .(Msn adresimi biliyorsun sanırım)

Neden dertlisin onu da öğrenebilir miyim?
Reply With Quote
Old 11-20-2006, 02:35 PM
HaYLaZ's Avatar
Senior Member

msn adresin malesef yok silinmiş yeniden verde ekliyim.

Ben dertli dğeilim Allah a çok şükür herşey istediğim gibi gidiyor hayatımda hiçbir sorunum yok.Yanlız şuna bir açıklık getir herkes öğrensin dimi;

Benim yanımda kim varda legal olmayan işler yapıyor bu konuyu biraz daha açıklaman lasım çünkü başka şahısları zan altında bırakmaya kimsenin hakkı yok değilmi?

Varsa birilerinin yanlışı bunu açıkça bewlirt ama başkalarının yükünü bana yüklemeden belirt milletin yaptıkları beni ırgalamıyor çünki
Reply With Quote
Old 11-20-2006, 02:37 PM
Junior Member

Quote:
Originally Posted by HaYLaZ View Post
msn adresin malesef yok silinmiş yeniden verde ekliyim.

Ben dertli dğeilim Allah a çok şükür herşey istediğim gibi gidiyor hayatımda hiçbir sorunum yok.Yanlız şuna bir açıklık getir herkes öğrensin dimi;

Benim yanımda kim varda legal olmayan işler yapıyor bu konuyu biraz daha açıklaman lasım çünkü başka şahısları zan altında bırakmaya kimsenin hakkı yok değilmi?

Varsa birilerinin yanlışı bunu açıkça bewlirt ama başkalarının yükünü bana yüklemeden belirt milletin yaptıkları beni ırgalamıyor çünki
Fikirlerim onlar benim herkesin bilmesine gerek yok düşündüklerimi sana söylerim.
Reply With Quote
Old 11-21-2006, 07:09 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Quote:
Lisansı olmayan bi kullanıcı bu eklentileri indiremez mi? vBHackers.com - vBulletin Modifications, Hacks, and Help - Powered by vBulletin ' da eklentiler dağıtılıyor zaten. Lisans şartı da yok. Kaldı ki @Atakan KOC ' un dediği gibi eklentiyi yazanlar genelde kendi sitelerinde yada takıldığı sitelerde eklentilerini yayınlıyorlar.
Ufak bir örn: ZOİNTS SEO vbulletin.org ' ta yayınlanıyor, eğer lisansı yoksa gider adam network.zoints.com ' dan kolayca indirir.
Zoints SEO isterse gider tüm internete sahip olduğu programı bedava olarak verir çünkü burada kendi yazdığı hacki yayınlamaktadır. Copyright bilgisi kendine ait olan herşeyi istediğin yerde yayınlayabilirsin ki aynı durum vbhackers içinde geçerli. Hacklerin sahipleri gidip hacklerini orada yayınlıyor.

Ayrıca Yalan söylüyorsun. 500 modun 3 ü için izin almışsan tümü için izin aldığın anlamına gelmez.

Hırsızlığın ne olduğunu biliyorum ve sen Hırsızsın. Başkasının emeği üzerinden para kazanma çabasında olan bir hırsız. Çünkü kimsenin yasal veya yasal olmayan haklarına saygı göstermiyorsun.

Quote:
Saçmalık diyorsunya senden fazla saçmalayanı yok. vBulletin ile ortak mı oldun da kontrol ediceksin lisans bilgilerini. 10 yaşında çocuk gibi yazıyorsun.

Kaldıramayacağın gerçekleri duyunca hemen hakaret etmeye başla. Aferin kaliteni ve kişisel görüşlerini ne güzel koyuyorsun ortaya.

@mendes : hiç kimseyi tanımak zorunda değilim. Ben insanları yaptıklarına göre yargılarım. Sizler hakkındaki yargımıda , sizin siteniz benzerindeki tüm siteler için yaptığımıda görürsün çünkü ben internetin sizler gibiler tarafından kirletilmesine karşıyım. Bir prensibim var ve bunu sonuna kadar savunurum.

vBSEO Google/Yahoo Sitemap Yaratıcısı v.2.2 Yayınlandı vBSEO 3.2 için Gerekli Güncelleme

6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç!

My Personal Site: vBTech.net - vBulletin Support
Reply With Quote
Old 11-21-2006, 07:15 AM
Junior Member

Fikirlerine saygı duymak isterdim de seninkiler fikirlikten çıkmış suçlama aşamasına gelmiş.
İster kral ol ister cumhurbaşkanı kimseyi suçlama hakkına sahip değilsin.Madem ki arkadaşımı hırsızlıkla suçluyorsun aç davayı!
Reply With Quote
Old 11-21-2006, 07:40 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Quote:
Originally Posted by mendes View Post
Fikirlerine saygı duymak isterdim de seninkiler fikirlikten çıkmış suçlama aşamasına gelmiş.
İster kral ol ister cumhurbaşkanı kimseyi suçlama hakkına sahip değilsin.Madem ki arkadaşımı hırsızlıkla suçluyorsun aç davayı!
Benim yazdığım bir satır kodun bile o sitede yayınlandığını göreyim o zaman mahkeme nasıl açılır görürsün.

Iyi Çalışmalar
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules