vBulletin SEO Forums

SEO

vBulletin Search Engine Optimization

Buy vBSEO Now! HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime.
ne nw
vBSEO Müşteri Hesap Kontrol Arayüzü vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı vBSEO Başarısı: 600rafik Artışı - 1 günde $1400 Kazanç! Crawlability Inc. SEO Teknolojisi Patentine Başvurdu  vBSEO bir forumun günde $100 Reklam geliri kazanmasına yardımcı oldu  vBSEO ile en kısa sürede $20.000 kazanmak
se sw

Null VBSEO Kullanımındaki Yaptırımlar Nelerdir?

This is a discussion on Null VBSEO Kullanımındaki Yaptırımlar Nelerdir? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Selam NULL VBSEO kullanıldığında ne gibi cezalar ve yaptırımlar oluyor kullanan siteye? Kaçak kullanan bi siteyi nasıl ve nereye şikayet ...

Go Back   vBulletin SEO Forums > vBSEO SEO Plugin > General Discussion > Türkçe

Enhancing 80 million pages.

Register FAQ Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-12-2006, 01:54 PM
Junior Member

Real Name: DJ PİSAGOR
Question Null VBSEO Kullanımındaki Yaptırımlar Nelerdir?

Selam

NULL VBSEO kullanıldığında ne gibi cezalar ve yaptırımlar oluyor kullanan siteye?
Kaçak kullanan bi siteyi nasıl ve nereye şikayet edebiliriz?

Teşekkürler.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 11-12-2006, 02:29 PM
Atakan KOC's Avatar
Senior Member
vBulletin HackerBig Board Administrator

Real Name: Atakan KOC
Sanırım burada bulunan

http://www.vbseo.com/en/support/

linkden bildirim yapıyorsunuz. Yaptırım ise firma Crawlability Inc. hostun bulunduğu server a yazı yazarak kapatılmasını istiyor.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 11-12-2006, 02:50 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster
vBSEO Total Customer SupportvBulletin HackerBig Board Administrator

Real Name: Lizard King
Blog Entries: 3
Send a message via MSN to Mert Gökçeimam
Crawlability Inc. Kaçak vBSEO kullananlara karşı her türlü yasal hak kullanma hakkını kendinde saklı tutar. Bu yasal haklar birçok değişik boyut içerir. Detaylar konusunda bilgi verilemez kusura bakmayın. Kaçak kullanan siteleri footerda bulunan Contact Us linkini takip ederek bildirebilirsiniz.
Reply With Quote
Old 11-12-2006, 04:22 PM
Junior Member

Telif hakkı içeren bir ürün olduğu için tabii ki de bir çok yasal hak sahibidir.
Ama benim merakım şu yönde.
Ben bi siteyi Kaçak VBSEO kullanımında dolayı şikayet etsem, bu sitenin kapanma durumu olur mu? Olursa bu süreç ne kadardır?

vBulletin lisanssız kullananlara giden mail de, 3 gün içinde lisans almaları eğer almazlarsa hostun hesabı askıya alması ibaresi geçiyor. Bu 3 günde vBulletin kaldırılırsa yerine başka bi script kurulursa sorun olmuyor.

Aynı durum burada da geçerli mi? Yani giden mailden sonra site sahibi VBSEO ' yu forumdan kaldırırsa yine yoluna devam edebiliyor mu?

Teşekkürler.
Reply With Quote
Old 11-12-2006, 05:23 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Quote:
Originally Posted by DJ PİSAGOR View Post
Telif hakkı içeren bir ürün olduğu için tabii ki de bir çok yasal hak sahibidir.
Ama benim merakım şu yönde.
Ben bi siteyi Kaçak VBSEO kullanımında dolayı şikayet etsem, bu sitenin kapanma durumu olur mu? Olursa bu süreç ne kadardır?

vBulletin lisanssız kullananlara giden mail de, 3 gün içinde lisans almaları eğer almazlarsa hostun hesabı askıya alması ibaresi geçiyor. Bu 3 günde vBulletin kaldırılırsa yerine başka bi script kurulursa sorun olmuyor.

Aynı durum burada da geçerli mi? Yani giden mailden sonra site sahibi VBSEO ' yu forumdan kaldırırsa yine yoluna devam edebiliyor mu?

Teşekkürler.
Bu konu yasal süreç içerdiğinden dolayı açıklanacak bir konu değildir.
Reply With Quote
Old 11-13-2006, 12:53 PM
special K's Avatar
Member
Design for SEO

Real Name: special K
Dj PİSAGOR Site adresini yazarbilir misin ?
Reply With Quote
Old 11-13-2006, 01:23 PM
Junior Member

Selam @abramelin

Kaçak kullananların adresini istiyorsan; teşhir etmek istemiyorum adreslerini. İstediğim cevapları alamadığım içinde şu an yöneticilere bildirmedim siteleri.

Ama benim sitelerimi istiyorsan; seve seve veririm adreslerimi

İyi Günler...
Reply With Quote
Old 11-13-2006, 01:24 PM
special K's Avatar
Member
Design for SEO

Senin site adresini merak ettim ben.
Reply With Quote
Old 11-13-2006, 01:25 PM
Junior Member

forumENA
vBulletin Türkiye
Reply With Quote
Old 11-13-2006, 03:00 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Sende başkalarının emekleri üzerinden para kazanmaya çalışan ve istekleri haricinde hackleri yayınlayarak yasadışı eylem yapanlardan birisin yani.
Reply With Quote
Old 11-13-2006, 03:36 PM
rdm rdm is offline
Member

Real Name: erdem
Ne olursa olsun bence haksız kullanıma karşı çıkmak önemlidir.
Bildireceğin sitelerden ötürü herhangi bir kazanç elde etmen beklenemez çünkü zaten olması gereken haksız kullanımın olmaması ...

Kutulu yazılımları bir yana bırakırsak internet üzerinde kullanılan yazılımlarda da ülkemize yönelik bir önyargı olduğunu biliyoruz.

Ülkelerin gelişiminde artık e-iş, mühendislik ve yazılım giderek önem kazanıyor. Buna ek olarak kişisel çalışmalarda ülkelerin vitrininde yer almaya başladığını ve buradan şirketleşme yolunda ilerlediğini düşünürsek; en basit bir çalışanın hakkını bile sonuna kadar ödemeli, bu tip haksız kullanımlar nedeniyle ülkemizden çıkacak taze yazılımcıları korkutmamalıyız.

Özetle, eğer birileri doğru bulamıyor veya özellikle yanlışa yöneliyorsa; bizim görevimiz onları doğruya ve başarıya yönlendirmek olmalıdır.

Burada da bu görevi, yasal olmayan kullanımı seçen kullanıcıları ilgili yerlere bildirmek şeklinde yerine getirebiliriz.
Reply With Quote
Old 11-13-2006, 03:41 PM
special K's Avatar
Member
Design for SEO

Lizard King gerekeni söylemiş fazla bir şey demek gerekmiyor artık ama web site adresini bu yüzden istedim arkadaşın çünkü konuşmalarından da bariz bir şekilde kendisinin kopya vbseo kullanmaya calıstığı ve "ayak" yapıyor olması belli oluyor.
Reply With Quote
Old 11-13-2006, 03:51 PM
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Lizard King View Post
Sende başkalarının emekleri üzerinden para kazanmaya çalışan ve istekleri haricinde hackleri yayınlayarak yasadışı eylem yapanlardan birisin yani.
Bu konuda polemiğe girecek değilim sizle, sadece bilginiz olsun diye söylüyorum.
Tüm eklentiler için eklentiyi yazan kişiden izin alınıyor. Eğer izin verilirse eklenti yayınlanıyor. Verilmezse kesinlikle yayınlanmıyor.
Reply With Quote
Old 11-13-2006, 04:04 PM
Junior Member

Quote:
Originally Posted by abramelin View Post
Lizard King gerekeni söylemiş fazla bir şey demek gerekmiyor artık ama web site adresini bu yüzden istedim arkadaşın çünkü konuşmalarından da bariz bir şekilde kendisinin kopya vbseo kullanmaya calıstığı ve "ayak" yapıyor olması belli oluyor.
Bende sana burada gerekeni söylerdim de terbiyem müsade etmiyor.
Eğer kullanma niyetinde olsam buraya gelip yazar mıydım? "DJ PİSAGOR" diye google ' da aratsan zaten bulursun sitelerimi.

Ben zaten ZOİNTS SEO kullanıyorum. Eğer VBSEO kullanacak olsam, nasıl vBulletin lisansını bastırıp parayı aldısam bunu da alırdım.

Selametle.
Reply With Quote
Old 11-13-2006, 05:04 PM
HaYLaZ's Avatar
Senior Member

Real Name: Sadri
Send a message via Skype™ to HaYLaZ
Quote:
Originally Posted by Lizard King View Post
%100 hak veriyorum sana lizard .

Kaçak vbseo kullananları şikayet etmeye çalışıyor arkadaş ama vBulletin lisansının olduğunu bile düşünmüyorum.Ayrıca lisansın olsa bile eklenti vs vs yayınlama haklarının vBulletin.orgda ne şekilde yapılacağındanda haberin yok sanırım ole langır lungur izinsiz eklenti eklemek özelliklede yapan kişinin adını sitesini yayınlanma adresini belirtmeden dağıtmanında yasak olduğunu sanırım biliyorsundur.

Quote:
Bu konuda polemiğe girecek değilim sizle, sadece bilginiz olsun diye söylüyorum.
Tüm eklentiler için eklentiyi yazan kişiden izin alınıyor. Eğer izin verilirse eklenti yayınlanıyor. Verilmezse kesinlikle yayınlanmıyor.
sallama şimdi.Niye ozaman eklentiyi yapan kişinin adı vs vs hiç konularda görülmüyor yada konunun asıl linki.?

Quote:
Bende sana burada gerekeni söylerdim de terbiyem müsade etmiyor.
Eğer kullanma niyetinde olsam buraya gelip yazar mıydım? "DJ PİSAGOR" diye google ' da aratsan zaten bulursun sitelerimi.

Ben zaten ZOİNTS SEO kullanıyorum. Eğer VBSEO kullanacak olsam, nasıl vBulletin lisansını bastırıp parayı aldısam bunu da alırdım.

Selametle
En sevmediğim şey para muhabbetidir.Burada kimseye para muhabbeti yapma.Senin aldığın lisansı biz yıllar önce aldık.Buda hava atılacak bir durum değil.

Şunu anlayamıyorum. Vatandaşın emeğini çalıp inkar ediyosun sonrada başkası kaçak kulalnıyor die nasıl şikayet ederim diyorsun bu nasıl mantıktır?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules