Page 9 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Results 121 to 126 of 126

Null VBSEO Kullanımındaki Yaptırımlar Nelerdir?

This is a discussion on Null VBSEO Kullanımındaki Yaptırımlar Nelerdir? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Kaçak Yazılım Kullanmayın Başınız Yanar Öyle Basit İşler Değil Bunlar Devlet Tepene Biner Sanal Alem Die Sallamayın Telif Hakkı Kanunu ...

Junior Member
    Real Name
    Fırat
    Liked
    0 times
    Kaçak Yazılım Kullanmayın Başınız Yanar Öyle Basit İşler Değil Bunlar Devlet Tepene Biner Sanal Alem Die Sallamayın Telif Hakkı Kanunu Var Kimsenin Gözünün Yaşına Bakmazlar Wesselam.

Junior Member
    Real Name
    MantiCoreS
    Liked
    0 times
    mübarekler makale yazmışsınız...

Junior Member
    Real Name
    emre
    Liked
    0 times
    bende mert beye bişey sormak istiyorum arkadaşı hırsızlıkla suclamışınız lutfen evde kulandıgınız windows işletim sisteminin lisans kodunu yayınlarmısınız lisanslımı degilmi gorelim şayet lisanslı degilse burdaki tum yazılarınızı silin lutfen yazıları okuyunca benim guzel memleketimde nekadar ispiyoncu varmış nekadar birilerini şikayet etme duygusu besleyen varmış onuda gordum ha ben vbseo kulanmıyorum zoints seo kulanıyorum cokta memnunum ama yazılanları gorup sinirlenmemk elde degil ne olur yani bir turk evladı sitesinde vbseo kulansa ne hırsızlıgını bırakıyorsunuz ne ben sikayet ettim bişey yapmadılar olayını ama evlerinizde sizi sikayet edemeyecekleri ortamda %90 nınız lisansız windows ve programları kulanıyorsunuz bunuda adım gibi biliyorum burda acıkta oludgu icin korkunuzdan lisans alıp ahkam kesiyorsunuz korkmasanız kacınız o lisans parasını verecek cok merak ediyorum %1 verecek digerleri kacak kulanacak.
    Last edited by Mert Gökçeimam; 11-06-2009 at 03:07 AM.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Ilk olarak siz Microsoft yetkilisi değilsiniz. Yetkili olmadığınız bir şirketin lisanslarına ait bilgiyi kendinizde polis şeklinde soru sorarak hesap sorma hakkınız yoktur. Ancak bilginiz bulunun her iki bilgisayarımda lisanslı Windows kullanmaktadır ve bilgisayarlarımda kullanılan programların hepsi lisanslıdır.

Ispiyonculuk ile doğru yapmak arasında fark vardır.Sokakta birisini bıçaklayan bir insanı nasıl polise ihbar ederseniz aynı şekilde hırsızlık yapan insanlarıda polise bildirmek zorundasınızdır. Bu toplumda her bireyin yapması gereken bir vazifedir. Bunu yapmayanların toplumun yozlaşmasına sebep olan kişilerdir.

Kaldı ki sizin birşeyden emin olup olmama gibi bir ihtiyacınız bulunmuyor Emre bey. Beğenmiyorsanız vBSEO satın almaz kullanmazsınız.

Uyarı : Mesajınız içerisinde hakaretler ve ırkçılık içeren tüm kesimler çıkartılmıştır. Bu tartz mesajların ve özellikle ırkçı yaklaşım içeren en ufak bir mesaj daha atarsanız vBSEO.com dan uzaklaştırılacaksınız.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member
    Real Name
    emre
    Liked
    0 times
    Bir ırkcılık dediginiz Türk evladı demekse buyurun uzaklaştırın Bu topraklarda yaşayan herkes Türk evladıdır Sayın Mert bey bunun dışında ırkçılıkla sucalanacak bir cumlem yoktur Ne zamandan beri Türk evladı demek suc oldu yada halk agzında yabancı yerine elin gavuru demek ırkcılık oldu siz heralde avrupada yaşıyorsunuz ben anadoluda yaşıyorum anadoluda ninelerimiz dedelerimiz ingiliz alaman vs demez mert bey elin gavuru der ki bu bir anadolu soylemi agızıdır kişisel sitesinin adı felsefe olan birinin bunu benden iyi bilmesi gerekir ya her neyse evet nasıl ben Microsoft yetkilisi degilsem burada sırf null bir yazılım kulandı diye birilerine hakaret edenlerde vbseo yetkilisi degil ben buraya sırf tema icin girdim vbseo dan memnun degilim şayet kulanacak olsamda eminin olun para verip kulanmam null kulanırım bakalım ne yapacaklar gorelim hicte korkum yok yıllardır benim toplumumu maddi manevi somurenlere inat bunu yapardım ve acıkca soyluyorum null kullananları bilsem bırakın şikayet etmeyi sevinirim bile bunu cinayet gibi dünyanın en rezil işine benzetmenizde sizin ne kadar bu işten maddi beklenti içinde oludugunuzu ve null nulled kulananlara tahamul edemeyip bunu cinayette benzetecek kadar gozunuzun karardıgını gosteriyor yapmayın bukadar madiyatcı olmayın ve Sizden olanlara tölarans gösterin sayın Mert bey saygılar

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    vBSEO uluslararası iş yapan bir şirkettir ve vBSEO açısından Türkiye'den , Amerika'dan veya dünyanın herhangi başka bir yerinden olan kişilerin bir farkı bulunmamaktadır. Biz burada iş yapıyoruz beyefendi , sizin milliyetçi düşünceleriniz vs.. bizleri ilgilendirmiyor. Her türlü düşünceye saygı duymakla birlikte bu düşüncelerin konuşulacağı dile getirileceği yer vBSEO değildir.

Evinizinden bir insan gelip sizden izinsiz birşey aldığında hırsızlık olur. Aynı şekilde bizim yazdığımız bir programı , bizim bilgimiz olmadan ücretini ödemeyerek kullanmakta hırsızlıktır. Siz kendinizi nasıl inandırmaya çalışırsanız çalışın gerçek nulled program kullananların hırsızlık yaptığı gerçeğini değiştirmemektedir. Yasalarda bunu ortaya koymaktadır farkındaysanız.

Kimseyede ayrıcalık yapılma gibi bir durumu yoktur. vBSEO müşterilerine düzgün hizmet verebilmek için onca kişi çalıştırmaktadır. Program nasıl geliştirilir incelemeri devamlı yapılmaktadır vs.. Bu kişilerin hiçbirisi bedava çalışmamaktadır. Kaldı ki önemli olan yazılımın sahibinin kararıdır.

Nulled vBSEO neden kuruyor insanlar ? Para harcamadan para kazanmaya çalışmak için . Kusura bakmayın siz yaptığınıuz bir yatırıma 149$ gibi cuzi bir para harcamayı göze alamıyorsanız zaten herşeyin başında yatırım yapmayacaksınız. Kendi çapınızda uyanıklık yapıp nulled kullanarak devam edersenizde çevrenizde çok saygın bir ünvanınız olur.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Page 9 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9