Page 1 of 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast
Results 1 to 15 of 126

Null VBSEO Kullanımındaki Yaptırımlar Nelerdir?

This is a discussion on Null VBSEO Kullanımındaki Yaptırımlar Nelerdir? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Selam NULL VBSEO kullanıldığında ne gibi cezalar ve yaptırımlar oluyor kullanan siteye? Kaçak kullanan bi siteyi nasıl ve nereye şikayet ...

Junior Member
    Real Name
    DJ PİSAGOR
    Liked
    0 times

Question Null VBSEO Kullanımındaki Yaptırımlar Nelerdir?

Selam

NULL VBSEO kullanıldığında ne gibi cezalar ve yaptırımlar oluyor kullanan siteye?
    Kaçak kullanan bi siteyi nasıl ve nereye şikayet edebiliriz?

Teşekkürler.

Senior Member Atakan KOC's Avatar
    Real Name
    Atakan KOC
    Liked
    0 times
    Sanırım burada bulunan

http://www.vbseo.com/en/support/

linkden bildirim yapıyorsunuz. Yaptırım ise firma Crawlability Inc. hostun bulunduğu server a yazı yazarak kapatılmasını istiyor.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Crawlability Inc. Kaçak vBSEO kullananlara karşı her türlü yasal hak kullanma hakkını kendinde saklı tutar. Bu yasal haklar birçok değişik boyut içerir. Detaylar konusunda bilgi verilemez kusura bakmayın. Kaçak kullanan siteleri footerda bulunan Contact Us linkini takip ederek bildirebilirsiniz.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member
    Real Name
    DJ PİSAGOR
    Liked
    0 times
    Telif hakkı içeren bir ürün olduğu için tabii ki de bir çok yasal hak sahibidir.
    Ama benim merakım şu yönde.
    Ben bi siteyi Kaçak VBSEO kullanımında dolayı şikayet etsem, bu sitenin kapanma durumu olur mu? Olursa bu süreç ne kadardır?

vBulletin lisanssız kullananlara giden mail de, 3 gün içinde lisans almaları eğer almazlarsa hostun hesabı askıya alması ibaresi geçiyor. Bu 3 günde vBulletin kaldırılırsa yerine başka bi script kurulursa sorun olmuyor.

Aynı durum burada da geçerli mi? Yani giden mailden sonra site sahibi VBSEO ' yu forumdan kaldırırsa yine yoluna devam edebiliyor mu?

Teşekkürler.

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by DJ PİSAGOR View Post
    Telif hakkı içeren bir ürün olduğu için tabii ki de bir çok yasal hak sahibidir.
    Ama benim merakım şu yönde.
    Ben bi siteyi Kaçak VBSEO kullanımında dolayı şikayet etsem, bu sitenin kapanma durumu olur mu? Olursa bu süreç ne kadardır?

vBulletin lisanssız kullananlara giden mail de, 3 gün içinde lisans almaları eğer almazlarsa hostun hesabı askıya alması ibaresi geçiyor. Bu 3 günde vBulletin kaldırılırsa yerine başka bi script kurulursa sorun olmuyor.

Aynı durum burada da geçerli mi? Yani giden mailden sonra site sahibi VBSEO ' yu forumdan kaldırırsa yine yoluna devam edebiliyor mu?

Teşekkürler.
    Bu konu yasal süreç içerdiğinden dolayı açıklanacak bir konu değildir.

Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Member special K's Avatar
    Real Name
    special K
    Liked
    0 times
    Dj PİSAGOR Site adresini yazarbilir misin ?

Junior Member
    Real Name
    DJ PİSAGOR
    Liked
    0 times
    Selam @abramelin

Kaçak kullananların adresini istiyorsan; teşhir etmek istemiyorum adreslerini. İstediğim cevapları alamadığım içinde şu an yöneticilere bildirmedim siteleri.

Ama benim sitelerimi istiyorsan; seve seve veririm adreslerimi

İyi Günler...

Real Name
    special K
    Liked
    0 times
    Senin site adresini merak ettim ben.

Junior Member
    Real Name
    DJ PİSAGOR
    Liked
    0 times

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Sende başkalarının emekleri üzerinden para kazanmaya çalışan ve istekleri haricinde hackleri yayınlayarak yasadışı eylem yapanlardan birisin yani.

rdm
    rdm is offline
    Member
    Real Name
    erdem
    Liked
    0 times
    Ne olursa olsun bence haksız kullanıma karşı çıkmak önemlidir.
    Bildireceğin sitelerden ötürü herhangi bir kazanç elde etmen beklenemez çünkü zaten olması gereken haksız kullanımın olmaması ...

Kutulu yazılımları bir yana bırakırsak internet üzerinde kullanılan yazılımlarda da ülkemize yönelik bir önyargı olduğunu biliyoruz.

Ülkelerin gelişiminde artık e-iş, mühendislik ve yazılım giderek önem kazanıyor. Buna ek olarak kişisel çalışmalarda ülkelerin vitrininde yer almaya başladığını ve buradan şirketleşme yolunda ilerlediğini düşünürsek; en basit bir çalışanın hakkını bile sonuna kadar ödemeli, bu tip haksız kullanımlar nedeniyle ülkemizden çıkacak taze yazılımcıları korkutmamalıyız.

Özetle, eğer birileri doğru bulamıyor veya özellikle yanlışa yöneliyorsa; bizim görevimiz onları doğruya ve başarıya yönlendirmek olmalıdır.

Burada da bu görevi, yasal olmayan kullanımı seçen kullanıcıları ilgili yerlere bildirmek şeklinde yerine getirebiliriz.

Real Name
    special K
    Liked
    0 times
    Lizard King gerekeni söylemiş fazla bir şey demek gerekmiyor artık ama web site adresini bu yüzden istedim arkadaşın çünkü konuşmalarından da bariz bir şekilde kendisinin kopya vbseo kullanmaya calıstığı ve "ayak" yapıyor olması belli oluyor.

Junior Member
    Real Name
    DJ PİSAGOR
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by Lizard King View Post
    Sende başkalarının emekleri üzerinden para kazanmaya çalışan ve istekleri haricinde hackleri yayınlayarak yasadışı eylem yapanlardan birisin yani.
    Bu konuda polemiğe girecek değilim sizle, sadece bilginiz olsun diye söylüyorum.
    Tüm eklentiler için eklentiyi yazan kişiden izin alınıyor. Eğer izin verilirse eklenti yayınlanıyor. Verilmezse kesinlikle yayınlanmıyor.

Junior Member
    Real Name
    DJ PİSAGOR
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by abramelin View Post
    Lizard King gerekeni söylemiş fazla bir şey demek gerekmiyor artık ama web site adresini bu yüzden istedim arkadaşın çünkü konuşmalarından da bariz bir şekilde kendisinin kopya vbseo kullanmaya calıstığı ve "ayak" yapıyor olması belli oluyor.
    Bende sana burada gerekeni söylerdim de terbiyem müsade etmiyor.
    Eğer kullanma niyetinde olsam buraya gelip yazar mıydım? "DJ PİSAGOR" diye google ' da aratsan zaten bulursun sitelerimi.

Ben zaten ZOİNTS SEO kullanıyorum. Eğer VBSEO kullanacak olsam, nasıl vBulletin lisansını bastırıp parayı aldısam bunu da alırdım.

Selametle.

Senior Member HaYLaZ's Avatar
    Real Name
    Sadri
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by Lizard King View Post
    %100 hak veriyorum sana lizard .

Kaçak vbseo kullananları şikayet etmeye çalışıyor arkadaş ama vBulletin lisansının olduğunu bile düşünmüyorum.Ayrıca lisansın olsa bile eklenti vs vs yayınlama haklarının vBulletin.orgda ne şekilde yapılacağındanda haberin yok sanırım ole langır lungur izinsiz eklenti eklemek özelliklede yapan kişinin adını sitesini yayınlanma adresini belirtmeden dağıtmanında yasak olduğunu sanırım biliyorsundur.

Bu konuda polemiğe girecek değilim sizle, sadece bilginiz olsun diye söylüyorum.
    Tüm eklentiler için eklentiyi yazan kişiden izin alınıyor. Eğer izin verilirse eklenti yayınlanıyor. Verilmezse kesinlikle yayınlanmıyor.
    sallama şimdi.Niye ozaman eklentiyi yapan kişinin adı vs vs hiç konularda görülmüyor yada konunun asıl linki.?

Bende sana burada gerekeni söylerdim de terbiyem müsade etmiyor.
    Eğer kullanma niyetinde olsam buraya gelip yazar mıydım? "DJ PİSAGOR" diye google ' da aratsan zaten bulursun sitelerimi.

Ben zaten ZOİNTS SEO kullanıyorum. Eğer VBSEO kullanacak olsam, nasıl vBulletin lisansını bastırıp parayı aldısam bunu da alırdım.

Selametle
    En sevmediğim şey para muhabbetidir.Burada kimseye para muhabbeti yapma.Senin aldığın lisansı biz yıllar önce aldık.Buda hava atılacak bir durum değil.

Şunu anlayamıyorum. Vatandaşın emeğini çalıp inkar ediyosun sonrada başkası kaçak kulalnıyor die nasıl şikayet ederim diyorsun bu nasıl mantıktır?

Page 1 of 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast