Büyük bir forumda Null VBSEO 3.0.0 gold kullanıldığını tespit ettim.Bunun için ihbarda bulunmak istiyorum.Özelden iletişime geçin...
This is a discussion on Null VBSEO ihbarında bulunmak istiyorum... within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Büyük bir forumda Null VBSEO 3.0.0 gold kullanıldığını tespit ettim.Bunun için ihbarda bulunmak istiyorum.Özelden iletişime geçin......
Büyük bir forumda Null VBSEO 3.0.0 gold kullanıldığını tespit ettim.Bunun için ihbarda bulunmak istiyorum.Özelden iletişime geçin...
Footerda bulunan Contact Us linkini kullanarak veya bana Özel Mesaj yolu ile ihbarı yapabilirsiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Yav ben hangi sitede null vbseo kullanıldığını ve null olduğunun ispatını belirteli ne kadar oldu bakıyorum o site hala null vbseo kullanıyor.
Anladığım kadarıyla null vbseoya bi yaptırım yok.O halde biz de bedavaya vbseo kullanalım![]()
Millet Boğazdan kendini atıyor diye sende mi atıcaksın? Yanlış bir düşünce bence. Yöneticiler eminim gereğini yapıcaktır
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
kardeş erken kapanması kişi için daha iyi olur mesela googlede 5 linkin varken mi kapatılmasını istersin 22 bin linkin varken mi kapatılmasını istersin adamlar çalışmış yapmışlar bize parasını verip almak düşer
(dipnot:vbseo suınucu işlemcisini çok kasıyor hostcunuz bunun yüzünden sitenizi kapatbilir)
peki mert sitenin null kullanıp kullanadığını nerden bilebiliris.
Yani lisanslı kullanıcıların bir listesi filan varmı?
Malesef bunu öğrenme yönteminiz bulunmuyor. Yapabileceğiniz en mantıklı şey şüphelendiğiniz adresleri şikayet etmek.
benimde şüphelendiği yer var
Last edited by Mert Gökçeimam; 08-16-2007 at 10:23 AM. Reason: link kaldırıldı
Lütfen şüphelendiğiniz siteleri http://www.vbseo.com/contactus.html adresini kullanarak şikayet ediniz.