vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Nickimin aLtında? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; ArkadaşLar nickimin aLtında çıkan bu telif yazısı beni huylandırıyor bu neden çıkıyor anlamadım sayfayı yenileyince başkasına geçiyor ondan başkasına. bunu ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Nickimin aLtında?
ArkadaşLar nickimin aLtında çıkan bu telif yazısı beni huylandırıyor bu neden çıkıyor anlamadım sayfayı yenileyince başkasına geçiyor ondan başkasına. bunu nasıL yok edecez.? http://image.forummekan.org/out.php/i2361_ads305z.JPG TeşekkürLer. |
|
| ||||
| ||||
|
Mert Bey ben hiç birşey kullanmadım bu ilk lisansı almıştık ozaman download ettiğim vbseo yu yüklemiştim yükledikten sonra baktım lisans iptaL olmuş sonra kaldırdım ama bu kaLdı böyLe. bende o zaman bunu gördüm dedim lisanslı nasıL tekrar yükleyecez herhalde gider dedim ama haLen böLe :S
|
|
| ||||
| ||||
|
Ben size sorununuzun ne olduğunu söylüyorum. Postbit_legacy template'i içerisinde hatalı bir şekilde </ body> tagi kullanmışsınız. </ body> tagi birtek sayfa sonunda kullanılır. Kaldı ki öyle birşey ben bakınca gözükmüyor : 1. Y?L?m?z Forummekan.Com - Org Kullan?c?lar?na Hay?rL? OLsun!!! - Forummekan.Com - Org | Türkiye'nin En Büyük Forumu |
|
| ||||
| ||||
|
Bende dedim ki sadece bende değiL dolaşıyor yakalanmıyor kimin altında olduğu posbit_legacy de </ body> diye bir tag yok vede kullanmadım body biLe yok ! ben bunu vbseo yükledikten sonra ortaya çıktı diyorum ki acaba bizim lisans iptal oldu seo da kaçak kullananlara yönelik böyLe bir işaret bırakabiLirmi?
|
|
| ||||
| ||||
|
Yukarıdaki adresin kaynak kodundan : Code: <a rel="nofollow" class="bigusername" href="http://www.forummekan.org/forum/members/karingoo.html"><b><font color="red">KaRiNGoo</font></b></ body></a> |
|
| ||||
| ||||
| Ne Olmuş ona onu anLamadım onda ne var ki başka önemli sorum var eskiden zoint seo vardı doğaL olarak googledeki linkler kırıldı onları yenilerine yönlendirme imkanımız varmı?
|
|
| ||||
| ||||
|
Tmm kodun sonunda </ body> var ama posbit_legacy de böLe taq yok onu demek istiyorum.
|
|
| ||||
| ||||
|
Mert Bey Vbseo 'dan kaynakLanıyor :S çünkü vbseo yazıyor seo yokken böle şey yoktu bide şu var hani ilk lisansda sorun vardıya ben o zaman kurdum baktım lisans yoktu sonra kaldırdım belki ondan kaynakLanan bir sorun olabiLirmi?
|
|
| ||||
| ||||
|
Arkadaşım, bu sorunun vBSEO'dan sonra olması normaldir çünkü vBSEO her sayfada </body> tagının atlına copyright yazısını ekler ve sizin postbit templatedinizde de hatalı kod kullanımı var sizden kaynaklanan veya kurduğunuz eklentilerden kaynaklanan... sonuçta </body> tagı oraya otomatik olarak ekleniyor ve vbseo'da otomatik olarak </body> tagından sonra yapıştırıyor copyrightı. Eğer bu sorunu çözemiyorsanız footer templatedini açın powered by vbulletin yazının altına aşağıdaki kodu ekleyin. Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Sorunun neyden kaynaklandığı zaten ortada Ekrem, temada </body> tagı fazla olarak bir tane var. Bunu bul ve yoket sorun düzelicek. Code: <a rel="nofollow" class="bigusername" href="http://www.forummekan.org/forum/members/-a-f.html"><b><font color="red">אâŜĭf</font></b></body></a> |
|
| ||||
| ||||
|
arkadaşLar herşey güzelde teknik4 posbit de body tagı yok fazLa okey. birde bu sadece adminlerde çıkan birşey üyeler v.s .vs diğer yöneticiLerde yok. belki bulabiliriz adminlere özeL template yok sanırım herşey posbit_legacy de.
|
|
| ||||
| ||||
|
Soryyy..........
Last edited by kazoo_44; 01-07-2008 at 03:49 PM. |