Results 1 to 6 of 6

myfilestore.com virüsü bulaşıp duruyor..

This is a discussion on myfilestore.com virüsü bulaşıp duruyor.. within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; 2dir vbseo yüzünden bu virüsü yiyorum site myfilestore.com yönleniyor güncelleyince düzeliyor veya deaktif edince düzeliyor googledan arattým bir sürü kiþide ...

Junior Member
    Real Name
    Serdal Çağlar
    Liked
    0 times

myfilestore.com virüsü bulaşıp duruyor..

2dir vbseo yüzünden bu virüsü yiyorum

site myfilestore.com yönleniyor güncelleyince düzeliyor veya deaktif edince düzeliyor

googledan arattım bir sürü kişide olmuş bu vbseo için hiç hoş değil bence çokta kınıyorum büyük bir sitem var ve ikide bir bununla ugrasıyorum

bu myfilestore virüsü hangi dosyalara bulasıyor kısayoldan temizlemek için söyleyebilirmisiniz?

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Bu konunun malesef vBSEO ile alakası bulunmuyor : Google'dan Gelenler Başka Siteye Yönleniyor konusunu inceleyebilirsiniz.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Member
    Real Name
    my2dd
    Liked
    0 times
    Arkadaşlar Bende Daha Sağlam Bir Yöntemle admincp nin Güvenliğini Artırdım Cpanel'e Giriş Yapın Password Protect Directories Oradan admincp Klasörünün İçine Girin
    Password protect this directory: Kutucuğunu İşaretleyin
    Name the protected directory: İstediğinizi Yazın

Create User:
    Kısmınada Kullanıcı Adı ve Şifre Belirleyin Hepsi Bukadar Artık admincp Klasörünü Şifrelemiş Olduğunuz O Şifreyi Bilmeyen Kimse Admincp Klasörüne Erişemez. Bu Şekilde İstediğiniz Bütün Klasörlere Şifre Verebilirsiniz.

Saygılarımla.

Junior Member
    Real Name
    Serdal Çağlar
    Liked
    0 times
    Teşekkürler Mert bey açıkcası vbseoyu suçlamak istemiyorum bende fakat vbseoyu kapatınca düzelmesi açınca gene aynı sorunun olması beni bu şüpheye itti ama sanırım vbseo ile alakası yok gibi duruyor.

Ayrıca bir sorum var Mert bey çoğu kişi bu sorunu yaşıyor bir patch yayınlayıp bu kodları koydukları dosyaları vbseo olarak şifrelesenizde koymaya calıstıgında koyamasa vb yani sallıyorum bu tarz bi önlem alınamazmı?

dün admincp yolunu değiştirmiştim şimdilik problem yok gözüküyor ama değiştirdiğim klasöre verdiğiniz şifreleme olayını şimdi yapıyorum inşallah kurtuluruz

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Sorun daha çok vBSEO kullanan sitelerde gözüküyor çünkü vBSEO kullanan siteler Arama motorlarından iyi ranklere sahipler ve bu kişilerin tek istediği trafik elde etmek. Bundan dolayı vBSEO kullananlara saldırmayı tercih ediyorlar.

Biz bu konuda yapabileceğimiz herşeyi yaptık Emir bey. vBSEO ile alakalı olmayan bir exploit için patch yayınlayamayıız.

Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Sorun daha çok vBSEO kullanan sitelerde gözüküyor çünkü vBSEO kullanan siteler Arama motorlarından iyi ranklere sahipler ve bu kişilerin tek istediği trafik elde etmek. Bundan dolayı vBSEO kullananlara saldırmayı tercih ediyorlar.

Biz bu konuda yapabileceğimiz herşeyi yaptık Emir bey. vBSEO ile alakalı olmayan bir exploit için patch yayınlayamayıız.