Mert Bey,
Yaklaşık 1-1,5 ay öncesine kadar ücretsiz MyBB ve ücretsiz bir seo plugin'i kullanıyorduk, site de ortalama 90-100 ziyaretçi vardı. Bu gidişat üzerinde daha profesyonel bir platform olan vbulletine geçmeye karar verdik. Eski içeriği olduğu gibi impex ile vbulletine aktardık. Vbulletine geçtiğimizde link'lerimiz komple değişti, eski forum adresimiz 5N 1K - Beş N Bir K - Forum Portal Blog idi, vbulletine geçtikten sonra adresimiz 5N 1K - Beş N Bir K - Forum Portal Blog - Ana Sayfa oldu. Forum'a gelen ziyaretçileri .htacces ile portala yönlendirdik. Sitemizin daha çok ziyaret alması ve seo performansının yükselmesi içi, vbseo programını aldık kurduk. Bir süre site yine anlık ziyaretçi 90-100 ortalamasını korudu, bir gün aynı isimdeki forumların çakıştığını gördüm, örneğin Ansiklopedi bölümü vardı ordaki A forumuna tıklayınca , Biyografi bölümünün A forumuna gidiyordu, ben de bunun üzerine, forum ismine ID ekledim, bunu eklememle birlikte, ziyaretçi sayısı bir süre sonra düştü. Bunun üzerine sorunun linklerle alakalı olacağını düşünerek, gelişmiş ayarlarda farklı bir link yapısı kullandım, bu link yapısını kurmamla bazı sayfalara girememeye başladık. En son şimdiki kullandığım ayarlara geçtik, standart ayarlardan tek farkı forumlara id verdim.
Sizden ricamız, sitemizi inceleyip nerede yanlış yaptığımızı, linklerimizin sağlıklı olup olmadığı konusunda bizlere yardımcı olmanız.
Saygılarımızla

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote