vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Meta keywordsle ilgili sorum var within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; meta keyword tagında sitemdeki bir konuda başlıkdaki kelimeler virgülle ayrılarak sıralanıyor. sorun yok. ama birde başlığın tamamını virgülsüz eklesin istiyorum. ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Meta keywordsle ilgili sorum var
meta keyword tagında sitemdeki bir konuda başlıkdaki kelimeler virgülle ayrılarak sıralanıyor. sorun yok. ama birde başlığın tamamını virgülsüz eklesin istiyorum. ama benim sitemde olmuyor. burda, r10da falan oluyor. bu ayar nerde acaba? umarım anlatabilmişimdir. teşekkürler. örnek vereyim birde: başlık: fenerbahcede gündem değişti benim sitedeki meta keywords: "fenerbahcede, gündem, değişti, default kelimeler" olmasını istediğim meta keywords: "fenerbahcede, gündem, değişti, fenerbahcede gündem değişti, default kelimeler" ekstra birşey daha birde keywords kelimeleriinin arasına birde bulunduğu forumun adını ekletebilrmiyiz? yani mesela konu fenerbahce isimli forumda fenerbahce kelimesinide (kategorinin ismini) ekletebilirmiyiz?
__________________ vBSEO |
|
| ||||
| ||||
|
Dinamik META Etiketleri nde 2 ayar var 2side evet olarak seçili. altındakilerle birlikte yani SEO Değerleri grubunu soruyorsanız oralarda bazı hayır seçeneklerim var ama |
|
| ||||
| ||||
|
temayı tamamen sıfırlasam vbseo eklentisini kurarken kurulumda otomatik temaları kodlar eklenip değişmiyormu? ben böyle biliyorum yani sıfırlasam eğer doğru biliyorsam vbseo çalışmayabilirmi? yada yukarıdaki bildiğim doğrumudur yanlışmıdır? ona göre sıfırlayacam. teşekkürler |
|
| ||||
| ||||
|
çok teşekkür ederim. sorun ordan kaynaklıymış. yordum sizide. ama 1-2 sorum daha olacak izninizle. mesela bu sorunu headinclude temasını sıfırlayarak aştım. acaba böyle başka hangi temalar var vbseonun çalışması çalışabilmesi için hasarsız olması gereken? yada kritik diyelim. birde ilk mesajımın sonunda sorduğum gibi keywords kelimeleriinin arasına birde bulunduğu forumun adını ekletebilrmiyiz? yani mesela konu fenerbahce isimli forumda fenerbahce kelimesinide (kategorinin ismini) ekletebilirmiyiz? |
|
| ||||
| ||||
|
Bunun vBSEO ile değil vBulletin templateleriyle alakası var. vBulletin templatelerinizin her zaman son sürüm olduğundan emin olun. Kategori ismi eklemek malesef şu anda var olan bir opsiyon değil.
|
|
| ||||
| ||||
|
Mert bey çok teşekkürler. yordum sizi bugun. ilerki sürümler için bilmiyorum fikir alıyormusunuz ama burdan 2 noktayı belirteyim. 1incisi kategori ismi konularda meta keyword içinde geçmesi (yukarıdaki söylediğim) 2incisi ise tek kelimelik kategorilerde meta keywordler şu şekilde oluyor: "forumda, forumda, defaultkelimeler" yani tek kelimelik ise kategori ismi 2 kez tekrarlanıyor. bu düzeltilebilir. tabi forumdisplayde oluyor. teşekkürler tekrar. |
|
| ||||
| ||||
|
Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Bir sonraki versiyon olan 3.2 çok yakında çıkacağı için bunun içerisinde yer alması pek olası değil. Diğer versiyonlar için tavsiyelerinizi değerlendiricez.
|
|
| |||
| |||
|
Sorunu çözdüm, Sorun zoints'ile alakalı.Zoints seo'dan vbseo ya geçmeden önce zoints i kurarken editlediğin yerleri sıfırlaman gerekiyordu.Bütün temayı sıfırlamak yerine zoints in kodlarının bulunduğu yerleri sıfırlaman yeterli. |
| Tags |
| keywords, meta |
| Thread Tools | |
| |