Merhaba,
Bugün dikkatimi çeken bir durum hakkında bilgi almak istedim.
Vbseo, konularda fazla keyword kullanılıyor. 50+'den fazla keywordlu konular var.
Bunu sınırlandırmanın bir yolu var mı? Mesela 10-15 keywords gibi.
Teşekkürler.
This is a discussion on Meta keywords sınırlandırma? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba, Bugün dikkatimi çeken bir durum hakkında bilgi almak istedim. Vbseo , konularda fazla keyword kullanılıyor. 50+'den fazla keywordlu konular ...
Merhaba,
Bugün dikkatimi çeken bir durum hakkında bilgi almak istedim.
Vbseo, konularda fazla keyword kullanılıyor. 50+'den fazla keywordlu konular var.
Bunu sınırlandırmanın bir yolu var mı? Mesela 10-15 keywords gibi.
Teşekkürler.
Belirlediğiniz keyword sayısını düşürebilirsiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Meta description'a sınırlama getirebiliyoruz ancak meta keywords'e bır sınır koyamıyoruz.
Sadece konularda sorun var. Konu içeriğini keywordlere ayırdığında 50'yi geçkin durumda. Nereden ayarlayabilirim?
vBulletin'den default olarak çok fazla keyword belirlediyseniz onları sınırlayın.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Vbulletin default keywordlerini zaten konulara eklemiyor. Örneğin bu konuda bile sayfa kaynağına baktığımızda 30 tane keyword mevcut ve aynı keywordden tekrarlanan kelimeler dahi var. Ben bunu 10-15 keyword ile sınırlamak istiyorum. Umarım daha açıklayıcı olmuştur.
Bu konudaki keywordsler..
<meta name="keywords" content="Meta,keywords,sınırlandırma,fazla, keywords, teşekkürler, konular, 50+den, bunu, keywordlu, sınırlandırmanın, mesela, 10-15, kullanılıyor, yolu, gibi, konularda, dikkatimi, çeken, bugün, merhaba, sınırlandırma, durum, hakkında, vbseo, meta, istedim, almak, bilgi, keyword" />
Malesef çok büyük bir sorun.
Ama vbseo dan kaynaklanmıyor. Vbseoyu kaldırıp denedim yine aynı.
vBSEO var olan keywordlere ek olarak keyword eklemektedir. vBSEO'nun vBulletin'in bug'larını düzeltme gibi bir mecburiyeti yoktur.
Vbulletin'in bir bug'u mu bilmiyorum ama vbseo'nun eklediği keywordler sınırlandırılmalı diye düşünüyorum. En azından bunun bir ayarı olmalı. Meta descriptions'ta olduğu gibi. Eğer amaç seo ise bana göre bir konuda 50 keywords tamamen spam görüntüsü oluşturmaktadır.
Önce;
diyorsunuz. Bende bu eklediklerini sınırlayalım diyorum.vBSEO var olan keywordlere ek olarak keyword eklemektedir.
Sonra;
diyorsunuz. Sorunu çözüme ulaştırmak yerine savuşturmak işinize geliyor.vBSEO 50 adet keyword eklemiyor. 50 adet keyword ekleyen sistem neresi ise onunla temasa geçin.
Neyse konuyu kapatabilir ya da silebilirsiniz. Benim açımdan bir önemi kalmamıştır.
Kolay gelsin.
Orhan Bey ,
50 tane keyword vBulletin tarafından ekleniyor. Biz değil , vBSEO ilk günden beri nasıl çalışıyorsa o şekilde çalışıyor.
Keşke vbulletininde Türkçe destek sayfası bulunsaydı. Bence önemli bir problem.