Results 1 to 11 of 11

Merhaba Ziyaertçilere kilitli

This is a discussion on Merhaba Ziyaertçilere kilitli within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba vbseo almak gibi bir fikrim war ama birkac sorum war 1- ilk olarak su an konuların içeriğini ziyaretçilere kilitleyince ...

doz
    doz is offline
    Junior Member
    Real Name
    OGUZ
    Liked
    0 times

Merhaba Ziyaertçilere kilitli

Merhaba vbseo almak gibi bir fikrim war ama birkac sorum war

1- ilk olarak su an konuların içeriğini ziyaretçilere kilitleyince googledaki indexlerde nasıl oluyor yani sayfanın kilitli hali mi yoksa acık halindeki içerik ve metalar mı indexleniyor.ben birçok siteye baktım giriş izni yok ama sayfanın açık hali indexlenmiş .Ayrıca vbseo da bunu değiştirn bir ozellik war mı
    2-- ben su an zoints seo kullanıyorum ve vbseo alsam site için bir faydası olur mu zointsden vbseo ya gecen arkadaslar warsa yorumları bekliyorum
    3- mesela google siteleri indexlerken "konu adı/" şeklinimi seviyor yoksa "/konu adı.html"

bunlar bana yeter

Herkeze teşekkürler

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Ilk olarak şunu söyliyim google içeriğini görmediği hiçbir sayfayı indexlemez , eğer indexlemişse bir kere ve içeriğini görmediğini daha sonra fark ederse siteyi olduğu gibi indexten düşürür.
    zoints seo kötü bir sistem değil ancak kesinlikle vbseo kadar faydalı ve verimli değil.
    urllerin formatını istediğiniz gibi ayarlıyabilirsiniz. google için öyle veya böyle farketmiyor önemli olan static url olması.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

doz
    doz is offline
    Junior Member
    Real Name
    OGUZ
    Liked
    0 times
    saol indexten düşürür demişsin mesela bir sürü site var konuları ziyaretçiler göremiyor fakat google da hep içerik indexlenmiş bana site örneği wererek açıklarmısın :(

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Olan gerçekleri sana söyulüyorum detaylı araştırma merak ediyorsan birçok alternatif yer var bilgileri öğrenebileceğin başta google blog olmak üzere.

Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

doz
    doz is offline
    Junior Member
    Real Name
    OGUZ
    Liked
    0 times
    inan madığım için örnek verdemedim ki :S tam olarak anlamaya çalışıyorum google hata ayfasını mı indexler? yoksa içeriği mi? bu kadar

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    arkadaşım mantığını kullansan zaten bu sorunun cevabını bulursun ki ilk mesajda zaten bunun cevabı var. google hata sayfası indexlemez , içeriği olan sayfa indexler.

doz
    doz is offline
    Junior Member
    Real Name
    OGUZ
    Liked
    0 times
    sana hata sayfası olayını tam anlatamadım galiba hata dediğim forumda "lütfen üye girişi yapın yoksa içeriği göremezsiniz" diye çıkan sayfadan bahsediyorum .kelime yi yanlıs kullandım galiba

Senior Member Atakan KOC's Avatar
    Real Name
    Atakan KOC
    Liked
    0 times
    Kısaca. Google "lütfen üye girişi yapın yoksa içeriği göremezsiniz" sayfasında herhangi bir içerik veya sürekli aynı içerik olduğunu düşünerek o sayfaları indexinden düşer... Nereden biliyorsun dersen... tecrübe....

Bunun kaçarı yok. vbseo neden bir çok yerin çıkışını aynı yere veriyor. Aynı içerik olursa google diğer sayfayı indexlemiyor diye.

http://www.vbseo.com/sitemap/ i incelersen; konuyu görüntüle dediğinde direkt olarak sayfa görünüme dönüyor. Nedeni şu. Aynı içerik olmasın diye...

İşte sizin dediğiniz şeydede aynı şey oluyor. Binlerce defa aynı sayfayı indexlediğinden indexden düşürüyor.....Hatta hiç indexlemiyor...

doz
    doz is offline
    Junior Member
    Real Name
    OGUZ
    Liked
    0 times
    herkeze ilgilendiği için teşekkürler anladım sayılır .ama tek anlamadığım ziyaretcilerin içeriği göremediği bir forum war google bunun 200 000 sayfasını indexlemiş .cache lere bakıldığında sanki üye girişi yapılmış gibi indexlemiş ama linke gittiğinizde lütfen üye girişi yapın diyor.acaba site yetkilileri gec bir saatte falan ziyaretcilerin gorme iznini acıp googlenin o sayfaları indexlemesini mi saglıyorlar

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by doz View Post
    herkeze ilgilendiği için teşekkürler anladım sayılır .ama tek anlamadığım ziyaretcilerin içeriği göremediği bir forum war google bunun 200 000 sayfasını indexlemiş .cache lere bakıldığında sanki üye girişi yapılmış gibi indexlemiş ama linke gittiğinizde lütfen üye girişi yapın diyor.acaba site yetkilileri gec bir saatte falan ziyaretcilerin gorme iznini acıp googlenin o sayfaları indexlemesini mi saglıyorlar
    Daha önce belirttiğim gibi o site çok yakında google'ın indexinden düşürülür.

doz
    doz is offline
    Junior Member
    Real Name
    OGUZ
    Liked
    0 times
    sağolun yorumlarınız için