Merhaba arkadaşlar, vB seo kurdum bugün.. yaLnız konu açarken, konuyu aç diorsun ve altta bar öle yüklenio konu açılsa bile konuya yönlendirmiyor.. Bunun sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim??.
This is a discussion on Merhaba - vb seo konularda donma sorunu - within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba arkadaþlar, vB seo kurdum bugün.. yaLnýz konu açarken, konuyu aç diorsun ve altta bar öle yüklenio konu açýlsa bile ...
Merhaba arkadaşlar, vB seo kurdum bugün.. yaLnız konu açarken, konuyu aç diorsun ve altta bar öle yüklenio konu açılsa bile konuya yönlendirmiyor.. Bunun sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim??.
Isminize ait bir vBSEO lisansı bulunmuyor. vBSEO satın aldıysanız ve lisansınız isminize eklenmediyse lütfen bana Özel Mesaj ile ödeme ve forum adresinizi gönderiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Mert Bey Bendede Aynı SOrun Var Konu Acı Tıklıyorum Saatlerce Beklıyor Abartısız Neden Kaynaklı Acaba ???
vBSEO ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü ekstra hiçbir işlem yapmıyor vBSEO.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Avsun
Öncelikle server yüküne bak top komudu ile
siteni bakıma aldığında
server yükü düşüyor mu ?
Düşüyor ise vbseo ayarlarında hata yapmışsındır.
Büyük ihtimalle hatan url yönlendirmeleri veya .htaccess kısmında olabilir bir yerlerde siteyi sonsuz döngüye sokuyor olabilirsin .
Özellikle .htaccess de 404 yönlendirmesi falan varsa kapat.