Evet kaldırabilirsiniz. config_vbseo.php içerisinde alttaki ayarı aktif edin
PHP Code:define('VBSEO_NOVER_INFO', 0);
This is a discussion on Marka Kaldırma Opsiyonu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Evet kaldırabilirsiniz. config_vbseo.php içerisinde alttaki ayarı aktif edin PHP Code: define ( 'VBSEO_NOVER_INFO' , 0 ); ...
Evet kaldırabilirsiniz. config_vbseo.php içerisinde alttaki ayarı aktif edin
PHP Code:define('VBSEO_NOVER_INFO', 0);
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Cevap için teşekkürler.
Bir sorum daha olacak. Marka yazısını temama göre nasıl ayarlayabilirim. Kodu tam olarak nerede yer alıyor.
<!--VBSEO_COPYRIGHT--> kodunu footerda istediğim yere ekleyerek halletim.
teşekkürler
Kalsın gerek yok böyle gösterişe bizim seo'muz diye havamı atıcaz sağol mert![]()
bir yazinin kalkmasi bu kadar pahali![]()
markayı alta almak istiyorum şuan sitenin üst kısmında, sanki bunu admin panelinden bir defa yapmıştım gibi geliyor bana. bir türlü bulamadım. yardım ederseniz sevinirim
bunu temadan da silebiliyoruz sıkıntı olur mu merak ettim![]()
Ali bey , sitenizden siz sorumlusunuz ve Branding Free opsiyonu olmadan vBSEO Copyright bilgisini göstermezseniz Lisans sözleşmesini ihlal etmiş olursunuz ve bu lisansınızın iptaline sebeptir. Ondan dolayı Zafer beyin tavsiyesini uygulamanızı tavsiye ederim.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
vBSEO Copyright bilgilerinin görünür olma zorunluluğu var.