vBulletin Search Engine Optimization
|
This is a discussion on Marka Kaldırma Opsiyonu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Marka Kaldırma Opsiyonu Marka kaldırma opsiyonumuzu sipariş ettiğiniz zaman sayfaların altında yer alan vBSEO copyright bilgisini kaldırma imkanınız olucaktır. vBSEO ...
| |||||||
|
| ||||
| ||||
| Marka Kaldırma Opsiyonu Marka Kaldırma Opsiyonu Marka kaldırma opsiyonumuzu sipariş ettiğiniz zaman sayfaların altında yer alan vBSEO copyright bilgisini kaldırma imkanınız olucaktır. Copyright bilgisinin örneği : Quote: SEO by vBSEO 3.0.1 ©2007, Crawlability, Inc. Not : Marka kaldırma opsiyonu *tek vBSEO kurulumu* ile SINIRLANDIRILMIŞTIR. vBSEO Versiyonları Marka Kaldırma opsiyonu versiyon 3.1 ile birlikte sunulacaktır ve sadece 3.1 ile yeni versiyonlar için geçerli olacaktır. Marka Kaldırma Opsiyonu size şu imkanları sunar :
Kurulum sonrasında vBSEO copyright bilgisi otomatik olarak yok olucaktır. Herhangi bir yeni ayar yapmaya gerek yoktur. Eski vBSEO Sürümleri için Güncelleme Gerekli Eğer marka kaldırma opsiyonunu vBSEO kurulu bir forum için satın aldıysanız , var olan lisans numaranızı vBSEO Kontrol Panelinden (vbseocp.php) silerek yeni "marka-kaldırma" lisans numaranızı kaydetmeniz gerekmektedir. Eğer herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa , lütfen bir destek ticket'ı açınız. Sınırlandırma Marka Kaldırma Opsiyonunun bulunduğu bir vBSEO lisansı transfer edilmek istenirse , marka kaldırma opsiyonuda lisans ile birlikte transfer olucaktır. Ancak , marka kaldırma opsiyonu vBSEO lisansından bağımsız bir başka lisansa transfer edilemez. Örnek olarak : vBSEO ve marka kaldırma opsiyonuna sahip Site A , marka kaldırma opsiyonunu Site B'ye transfer edemez. Site A'da vBSEO ve marka kaldırma opsiyonunu beraber transfer edebilir ( transfer opsiyonlarına uyuyorsa ) , ancak ayrı olarak transfer edemez. Lisanslar marka kaldırma opsiyonunda değişiklik yapmak için değiştiremez. Birden fazla lisansı olan müşterilerimiz marka kaldırma opsiyonunu sahibi olduğu diğer lisansa çevirmek için lisansında sahibi olduğu urlleri değiş tokuş yapamaz. Marka kaldırma opsiyonu satın alındığı lisans için geçerli kalıcaktır. Ücret Marka kaldırma opsiyonunun ömür boyu kullanım bedeli $117 Bu ücretin geri ödemesi bulunmamaktadır. Not: vBSEO marka kaldırma opsiyonunu satın almak istemiyorsanız , sayfa altında yer alan copyright versiyonunnu ( link olan veya olmayan ) opsiyonlarından birini seçebilirsiniz. Daha fazla bilgi için : Changing or Un-linking Your vBSEO Copyright Notice
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. vBSEO 1.0 PRO Stili Herkese vBSEO 2.0 Stili vBSEO Lisans sahiplerine Yayınlandı vBSEO 3.3 Gold "Virtual HTML Gösterimi" Özelliği ile Yayınlandı Ayrıca: vBSEO Sitemaps 2.5 Released 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! Güncel Makalem : RSS Feed ile içerik eklemenin incelikleri Last edited by Mert Gökçeimam; 03-25-2008 at 07:28 AM. |
|
| |||
| |||
|
Sanırım ilk alan |
|
| |||
| |||
|
varsın dursun ya okadarparaya degermi |
|
| ||||
| ||||
|
Ben kalmasından yanayım. |
|
| |||
| |||
|
kalmasının ne gibi bir zararı var arkadaşlar?
|
|
| ||||
| ||||
|
Ben kısa bir süre içerisinde almayı düşünüyorum bakalım reklamlara bağlı Vbulletin + vbseo copright olmaması daha bir ciddiyet veriyor gibi. |
|
| ||||
| ||||
|
vbulletinin in copraytını kaldıran bırkac sıte bılıyorum bunlar nasıl oluyor?
|
|
| |||
| |||
|
bırakalımda kalsın. bi yararımız olur |
|
| ||||
| ||||
|
Ama bu prestij meselesidir... Büyük forum sitelerinin kullanması gerektiğini düşünüyorum, şahsen benim forumum büyük olsa ve forumdan iyi bir gelirim olsa hiç düşünmeden alırım.
|
|
| ||||
| ||||
|
Bence Marka Meselesi Ben gider Ferrari alırım da üzerindeki At logosunu çıkarırmıyım hiç Ama bu forum işi belli olmaz |
|
| |||
| |||
|
Ben de aldım. Vbseo + Kurulum ve Marka Kaldırma opsiyonları için 345$ verdim. Gelen mailler de yanlıkla silindi. Şimdi ne yapmalıyım ?¿ |
|
| ||||
| ||||
|
Ticket atabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
|
markanın yanında yer alan versiyonunu kaldırabilirmiyiz ?
|
| Tags |
| kaldır, vbseo |
| Thread Tools | |
| |