Merhaba arkadaşlar;
vbseo ve internetten çok fazla anlamayan bir kişi olarak sizlerden bir kaç problemim için yardım istiyecem.
[Valid] Markup Validation of http://sozcu.net/ - W3C Markup Validator validator.w3.org'daki sorunları çözmeye çalışırken forumun bazı bölümlerini kaydırdım ve sonra değiştiremedim.
öncelikli olarak login penceresi aşağıya kaydı.
2. sorunum ise belirlenmiş değişkenler, forum logosunun altında kalıyor.
Login kodları aşağıdaki gibidir.
- Yapmak istediğim, login penceresini eski yerine almak istiyorum.
- belirlenmiş değişkenler logonun altında gözükmesin istiyorum.
PHP Code:<!-- login form -->
<form action="login.php?do=login" method="post" onsubmit="md5hash(vb_login_password, vb_login_md5password, vb_login_md5password_utf, $show[nopasswordempty])">
<script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_md5.js?v=$vboptions[simpleversion]"></script>
<table cellpadding="0" cellspacing="$stylevar[formspacer]" border="0">
<tr>
<td class="smallfont" style="white-space: nowrap;"><label for="navbar_username">$vbphrase[username]</label></td>
<td><input type="text" class="bginput" style="font-size: 11px" name="vb_login_username" id="navbar_username" size="10" accesskey="u" tabindex="101" value="$vbphrase[username]" onfocus="if (this.value == '$vbphrase[username]') this.value = '';" /></td>
<td class="smallfont" nowrap="nowrap"><label for="cb_cookieuser_navbar"><input type="checkbox" name="cookieuser" value="1" tabindex="103" id="cb_cookieuser_navbar" accesskey="c" />$vbphrase[remember_me]</label></td>
</tr>
<tr>
<td class="smallfont"><label for="navbar_password">$vbphrase[password]</label></td>
<td><input type="password" class="bginput" style="font-size: 11px" name="vb_login_password" id="navbar_password" size="10" tabindex="102" /></td>
<td><input type="submit" class="button" value="$vbphrase[log_in]" tabindex="104" title="$vbphrase[enter_username_to_login_or_register]" accesskey="s" /></td>
</tr>
</table>
<input type="hidden" name="s" value="$session[sessionhash]" />
<input type="hidden" name="securitytoken" value="$bbuserinfo[securitytoken]" />
<input type="hidden" name="do" value="login" />
<input type="hidden" name="vb_login_md5password" />
<input type="hidden" name="vb_login_md5password_utf" />
</form>
<!-- / login form -->
Ve bir değişiklik daha yaptım ve bu değişiklik sizlerede sormak istiyorum, fikirleriniz benim gibi acemi biri için çok faydalı olacağına inanıyorum
- Tags titlelerini bu şekilde editledim, faydalı mı olur yoksa google bakımından zararlı mı olur. betta resimleri

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote