vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Load ve Giriş sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Dün vbseo aldım bugün kurdum. Ama bir gariplik var daha önce 0,3 - 1 arasında seyreden load birden bire 20 ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Load ve Giriş sorunu
Dün vbseo aldım bugün kurdum. Ama bir gariplik var daha önce 0,3 - 1 arasında seyreden load birden bire 20 lere hatta bazen 40 lara çıkmaya başladı. Ayar olarak ayyas ta kullandığını dosyayı kullandım. Loadı düşücek bir ayar varmı. Yada neyi kapatırsam azda olsa fark eder. Bunun yanı sıra anasayfadan giriş yapıldığında giriş yapmadan tekrar anasayfaya yönleniyor. Bunların sebebi nedir. Şimdiden teşekkürler. |
|
| ||||
| ||||
|
Load sorununuz büyük ihtimalle serverınızın optimize edilmemiş olmasından dolayı kaynaklanıyordur. Server konfigurasyonunuzu yazarsanız tavsiyelerimi verebilirim. Onun haricinde aşağıda linkini vereceğim konuya göre mümkün olduğunca vBSEO optimize edebilirsiniz. vBSEO Optimization Tips Ikinci sorununuzu anlamadım. Login yapıyorsunuz ve login yapmıyor mu ? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Processor #1 Vendor: GenuineIntel Processor #1 Name: Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.20GHz Processor #1 speed: 3192.387 MHz Processor #1 cache size: 2048 KB Processor #2 Vendor: GenuineIntel Processor #2 Name: Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.20GHz Processor #2 speed: 3192.387 MHz Processor #2 cache size: 2048 KB |
|
| ||||
| ||||
|
Benim sorduğum şuydu : Php , Mysql versiyonlarınız , kullandığınız php ve datastore accelerator var mı vs... Geçici bir kullanıcı adı ve şifresi özel mesaj ile gönderebilir misiniz ? |
|
| |||
| |||
|
Gönderildi
|
|
| ||||
| ||||
|
Php 5.2.6 , Mysql 5.0.46 ya upgrade etmenizi ve php accelerator olarak xcache datastore accelerator olarak da memcached kurmanızı tavsiye ederim. Onun haricinde .htaccess i default gelen olarak mı kullanıyorsunuz yoksa eklediğiniz başka birşey var mı ? |
|
| |||
| |||
| Quote:
sadece vbseo için kodlar var birde dizin yönlendirmesi. |
|
| ||||
| ||||
|
login sorununuz için şunları yapın lütfen. vBulletin Admin Panelinde cookie ayarlarınızı kontrol edin ve .domain.com şeklinde ayarladığınızdan emin olun. Bunu yaptıktan sonra cookielerinizi temizlemelisiniz. Sorun ortadan kalkacaktır. |
| Thread Tools | |
| |