vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Load sorunu yaşayanlar için genel tartışma konusu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; hmm o zaman sorun yok kullanmaya devam edin derim ben ama diğer arkadasların dedikleri gibi sanki makine yetersiz yada bu ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
hmm o zaman sorun yok kullanmaya devam edin derim ben ama diğer arkadasların dedikleri gibi sanki makine yetersiz yada bu vps de sizden baska kimse yok o yüzden sizin kaynaklarınızda kısıtlama yok
|
|
| ||||
| ||||
|
Elbette kararı siz vereceksiniz ancak normal olarak 500-600 kullanıcıya sahip olan bir server ın nasıl olması gerektiği yonunde biz tavsiye verebiliriz. Unutmayınki server sorunları tüm SEO çalışmalarınızın yok olmasına sebep olur.
|
|
| |||
| |||
|
Şunu merak ediyorum; her yerde vbseo şu kadar cpu yu zorlar v.s. gibi yazılar yazılıyor. Burada da çözüm yolları aranıyor. ama neden? neden? VBSEO ne yapıyor da bu kadar sistemi zorluyor? bunun yanıtı nedir? Teşekkürler. |
|
| ||||
| ||||
| vBSEO sistemleri zorlamıyor. Yetersiz server kaynakları kullananlar sorun yaşıyorlar. Bununda sebebi mod_rewrite olmasıdır. YToksa vBSEO'nun düzgün konfigure edilmiş serverlar üzerinde etkisi sıfıra yakındır. Dünyanın en çok ziyaretçi alan vBulletin forumlarının hepsi vBSEO kullanmaktadır.
|
|
| |||
| |||
| Quote:
mod_rewrite, olduğundan dolayı yetersiz server kullananlar, load sorunu yaşıyorlar dediniz. Peki mod_rewrite neden böyle bir problem yaratıyor ki? Vaktiniz olduğunda biraz detaya girerek açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler. |
| Thread Tools | |
| |