Results 1 to 7 of 7

listelenme sorusu

This is a discussion on listelenme sorusu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; site: Betonarme.COM þeklinde google'da arattýðýmda yeni linklerimin google de yer aldýðýný görüyorum, fakat google linki listelerken linkin açýklamasý olarak konu ...

Member
    Real Name
    Baris YILDIZLAR
    Liked
    0 times

listelenme sorusu

site:Betonarme.COM şeklinde google'da arattığımda yeni linklerimin google de yer aldığını görüyorum, fakat google linki listelerken linkin açıklaması olarak konu ile ilgili bir bölümü yazması gerekirken profil bilgilerine ait link veya yazılar listeliyor. Bazı konularda böyle bir sorun yok bazılarında var. Bu neden kaynaklanır? Bu bir problemmidir? İlk banamı oldu Screenshot aşağıda.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Bu kullandığınız stil ile alakalıdır. Belirlenmiş değişkenleri kullanırsanız sorununuz kalmaz. Türkçe bölüm içinde Relevant Replacements veya Belirlenmiş Değişkenler diye aratın detaylı bilgi çıkacaktır karşınıza.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Member
    Real Name
    Baris YILDIZLAR
    Liked
    0 times
    türkçe bölümde kaynak buldum. Relevant Replacements nedir ?

Member
    Real Name
    Baris YILDIZLAR
    Liked
    0 times
    belirlenmiş değişkenler başlıklı bir konu bulunmuyor. Ve bahsedilen olay diğer forumlarda olmamasına rağmen arama sonuçlarında düzgün çıkıyorlar. Naıl yapıyorlar? Yinede hiçbişey yapamıyorsak rr yapacağız artık başka yolu yok. Gerci hem tag hem rr ustte kalabalık yapıcak ama neyse.. Bu olayı nasıl yüklememiz gerekiyor adım adım anlatacak bölümünüz var mı?

Senior Member zbahadir's Avatar
    Real Name
    Zafer BAHADIR
    Liked
    18 times
    Quote Originally Posted by betonarme.com View Post
    site:Betonarme.COM şeklinde google'da arattığımda yeni linklerimin google de yer aldığını görüyorum, fakat google linki listelerken linkin açıklaması olarak konu ile ilgili bir bölümü yazması gerekirken profil bilgilerine ait link veya yazılar listeliyor. Bazı konularda böyle bir sorun yok bazılarında var. Bu neden kaynaklanır? Bu bir problemmidir? İlk banamı oldu Screenshot aşağıda.

Bunun gibi benzer bir sorunu bu gün keşfettim ve sorunun aslında misafir grubunun üye profillerini görmeye yetkili olduğundan ilk olarak üye profillerine bakıyormuş ve header bilgisi olarak kabul ediyormuş.

Çözümü ise misafir grubunun üyelerin profillerini görmesini engellemek.

Member
    Real Name
    Baris YILDIZLAR
    Liked
    0 times
    fakat bende botlar kayıtlı kullanıcı. Bu nedenle bu bir çözüm değil benim için

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Botlar hiçbir zaman kayıtlı kullanıcı olmazlar.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam