vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on listelenme sorusu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; site: Betonarme.COM şeklinde google'da arattığımda yeni linklerimin google de yer aldığını görüyorum, fakat google linki listelerken linkin açıklaması olarak konu ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| listelenme sorusu
site:Betonarme.COM şeklinde google'da arattığımda yeni linklerimin google de yer aldığını görüyorum, fakat google linki listelerken linkin açıklaması olarak konu ile ilgili bir bölümü yazması gerekirken profil bilgilerine ait link veya yazılar listeliyor. Bazı konularda böyle bir sorun yok bazılarında var. Bu neden kaynaklanır? Bu bir problemmidir? İlk banamı oldu |
|
| ||||
| ||||
|
Bu kullandığınız stil ile alakalıdır. Belirlenmiş değişkenleri kullanırsanız sorununuz kalmaz. Türkçe bölüm içinde Relevant Replacements veya Belirlenmiş Değişkenler diye aratın detaylı bilgi çıkacaktır karşınıza.
|
|
| |||
| |||
|
türkçe bölümde kaynak buldum. Relevant Replacements nedir ? |
|
| |||
| |||
|
belirlenmiş değişkenler başlıklı bir konu bulunmuyor. Ve bahsedilen olay diğer forumlarda olmamasına rağmen arama sonuçlarında düzgün çıkıyorlar. Naıl yapıyorlar? Yinede hiçbişey yapamıyorsak rr yapacağız artık başka yolu yok. Gerci hem tag hem rr ustte kalabalık yapıcak ama neyse.. Bu olayı nasıl yüklememiz gerekiyor adım adım anlatacak bölümünüz var mı?
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Çözümü ise misafir grubunun üyelerin profillerini görmesini engellemek. |
|
| |||
| |||
|
fakat bende botlar kayıtlı kullanıcı. Bu nedenle bu bir çözüm değil benim için
|