dün vbseo lisansı satınaldım ödemesini paypaldan geçtim ama lisanslı kullanıcı olamadım mert beye özel mesaj attım..
This is a discussion on lisansımı satın aldım ama aktif olmadı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; dün vbseo lisansý satýnaldým ödemesini paypaldan geçtim ama lisanslý kullanýcý olamadým mert beye özel mesaj attým.....
dün vbseo lisansı satınaldım ödemesini paypaldan geçtim ama lisanslı kullanıcı olamadım mert beye özel mesaj attım..
Ödemeniz ile ilgili detaylar bekleniyor. Bunlar geldikten sonra lisansınız aktif edilecektir ( elbette ki ödemeniz onaylanırsa )
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
ödemede sıkıntı olacağını düşünmüyorum mert bey,ödemeyi sizmi onaylıyorsunuz yoksa vbseo kodlayıcılarımı ?
Kodlayıcı dediğiniz developer ise zaten onlardan biri benimHayır ödemelere biz bakmıyoruz. Bizim işimiz vBSEO'yu geliştirmek. Ödemelere satış departmanı bakıyor. Ben siz dün akşam mesaj attığınızdan beri onlardan cevap bekliyorum. Satın almış olduğunuz domain ismine son birkaç günde çok sayıda transaction gelmiş , satış departmanı şu aşamada bunu inceliyor. Saat farkından dolayı sanırım dün akşam iletişime geçemedik ama bu akşam cevap geleceğini düşünüyorum. gecikmeden dolayı kusura bakmayın Ali bey.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
önemli deil mert bey trans id gerekli ise atabilirim![]()