vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Lisansım onaylanmadımı? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Selam arkadaşlar bir kaç gündür seoyu takip etmeye başladım o yüzden hem yabancı, hemde ingilizcem olmadığı için tecrübesizliğimi mazur görün. ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Lisansım onaylanmadımı?
Selam arkadaşlar bir kaç gündür seoyu takip etmeye başladım o yüzden hem yabancı, hemde ingilizcem olmadığı için tecrübesizliğimi mazur görün. Dün gece paypal hesabı üzerinden seo aldım yada aldığımı düşünüyorum, Paypalda tamamlandı görünüyor acaba transfer işlemlerindemi bir sorun var yoksa sitem mi kabul edilmedi yada benim yapmam gereken işlemlermi var. Download dediğimde Edit Customer Details bu sayfa geliyor, Eğer sorunlar benimle alakalı ise düzenlendiğinde önce 3.1.0'ı yükleyip sonra 3.2.0'a yükseltmek istiyorum öğrenmek ve tecrübe edinmek için, ayrıca localde çalışmak problem yaşatırmı orda birkaç denemeden sonra daha garantili bir yüklemeye faydası olurmu. |
|
| ||||
| ||||
|
PM gönderilmiştir.
|
| Tags |
| seo |
| Thread Tools | |
| |