Results 1 to 3 of 3

Lisansım onaylanmadımı?

This is a discussion on Lisansım onaylanmadımı? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Selam arkadaþlar bir kaç gündür seoyu takip etmeye baþladým o yüzden hem yabancý, hemde ingilizcem olmadýðý için tecrübesizliðimi mazur görün. ...

Junior Member luleburgaz's Avatar
    Real Name
    ilker
    Liked
    2 times

Lisansım onaylanmadımı?

Selam arkadaşlar bir kaç gündür seoyu takip etmeye başladım o yüzden hem yabancı, hemde ingilizcem olmadığı için tecrübesizliğimi mazur görün.

Dün gece paypal hesabı üzerinden seo aldım yada aldığımı düşünüyorum, Paypalda tamamlandı görünüyor acaba transfer işlemlerindemi bir sorun var yoksa sitem mi kabul edilmedi yada benim yapmam gereken işlemlermi var. Download dediğimde Edit Customer Details bu sayfa geliyor,

Eğer sorunlar benimle alakalı ise düzenlendiğinde önce 3.1.0'ı yükleyip sonra 3.2.0'a yükseltmek istiyorum öğrenmek ve tecrübe edinmek için, ayrıca localde çalışmak problem yaşatırmı orda birkaç denemeden sonra daha garantili bir yüklemeye faydası olurmu.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Ödeme bilgilerinizi ( paypal transaction id , ödeme tarihi , forum adresiniz ) bana PM ile gönderir misiniz.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member luleburgaz's Avatar
    Real Name
    ilker
    Liked
    2 times
    PM gönderilmiştir.