bunun için ne yapmam gerekiyor. ticket attım ama başka birşey gerekli mi?
This is a discussion on lisanstaki site değişikliği within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; bunun için ne yapmam gerekiyor. ticket attým ama baþka birþey gerekli mi?...
bunun için ne yapmam gerekiyor. ticket attım ama başka birşey gerekli mi?
www.vbseo.com/support/ buradan ticket acildiysa cevap verirler.
teşekkürler
peki bu site değiştikten sonra seo sürümünü tekrar mı indirmem gerekiyor yoksa config.xml değiştirmem yeterli mi?
Eski versiyonunuzu bilemiyorum.Fakat eski siteden vbseo silip yenisini istediğiniz versiyonunu indirip kurup sonrada yeni sitenize ait şifrenizi kayıt edeceksiniz.
Şunu soruyorum hocam. Simdi adres değişikliği talep ettim. Hala cevaplanmadı. Vbseo panelimde şöyle bir uyarı var.
Geçerli Lisans Numarası: Contact licenses@crawlability.com
"vBSEO was unable to retrieve a 'Valid key' for your site. This occurs if vBSEO has not been licensed for your domain OR if the system was unable to establish a network connection to retrieve the key. Please contact licenses@crawlability.com, or open a support ticket at http://www.vbseo.com/support/ to get your license key."
Lisans Numaranız 1) yeni vBSEO sürümü veya 2) lisans sahibi domain adresinin yenilenmesiyle değişebilir.
Şimdi lisansı bulunan domain değiştirildiğinde tekrar mı güncelleme yapacağım? Yani vbseo yu tekrar mı kurmam lazım. üstüne yazmam yeterli olur mu?
eski siteden vbseo silip yenisini istediğiniz versiyonunu indirip kurup sonrada yeni sitenize ait şifrenizi kayıt edeceksiniz.
Mantık gereği yeni yer için yeni vbseo download + şifre talep edeceksiniz.