vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on lisansta kayıtlı olan siteyi değiştirmek within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhaba arkadaşlar başlıktada anlaşılacağı gibi lisansıma kayıtlı olan sitemi yeni sitemle "|| TCD™ || Full,Program,Oyun,Cep Telefonu, Youtube, Komik Video, Kurtlar ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| lisansta kayıtlı olan siteyi değiştirmek
merhaba arkadaşlar başlıktada anlaşılacağı gibi lisansıma kayıtlı olan sitemi yeni sitemle "|| TCD™ || Full,Program,Oyun,Cep Telefonu, Youtube, Komik Video, Kurtlar Vadisi Pusu, Transformers |" - vBulletin yle değiştirmek istiyorum bi sorun olurmu içerik olarak lisansta bi sıkıntı yaşarmıyım :S
|
|
| ||||
| ||||
|
Lisans değiştirmek için support ticket açmanız gerekmekte. Sitenize şu anda bakmadım ancak full program varsa bu içeriği olduğu gibi silmeniz gerekmekte çünkü vBSEO kullanım sözleşmesine uyumsuzluk içermekte.
|
|
| |||
| |||
|
1) Peki ben bunu süresiz diye almistim ama 1 yillik felan diyorlar. 2) 3.0 gold sürümü kullanabilirmiyim şu an. Ben aldığımda hangi sürümü almıştım onu unuttum. Yeni siteme kurmak içni hangi sürümü indirmem lazım download bölümünden. Last edited by Marasko; 07-21-2007 at 09:27 AM. |
|
| ||||
| ||||
|
vBulletin lisanslarında olduğu gibi lisansların geçerlilik süresi satın alındığı tarihten itibaren 1 yıldır. Lisans yenileme ücreti 35$ dır. Onun haricinde kullanmakta olduğunuz sürümü ömür boyu kullanabilirsiniz. Eski sitenizden kaldırmadan ve lisans transfer olmadan yeni sitenize kurulum yapamazsınız. |
| Thread Tools | |
| |