vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Lisanslı vBSEO kurulu siteyi devraldım. Ne yapmam gerekiyor şimdi? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Korkma.Net - Korkma Sende Yorumla 'i satın aldım. Lisans numarası dışında elimde hiçbir bilgi yok. Şu anki kullanıcıma lisansı kaydırmak ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Lisanslı vBSEO kurulu siteyi devraldım. Ne yapmam gerekiyor şimdi? Korkma.Net - Korkma Sende Yorumla 'i satın aldım. Lisans numarası dışında elimde hiçbir bilgi yok. Şu anki kullanıcıma lisansı kaydırmak mümkün mü? Yani lisansın sahibi olarak bu kullanıcıyı atamak? Update lerden yararlanmak vs. istiyorum bunun için yapmam gereken tam olarak neler? Cevaplarsanız en kısa zamanda sevinirim. Teşekkürler.
|
|
| ||||
| ||||
|
Lisans zaten sizin isminize kayıtlı şu aşamada. http://www.vbseo.com/usercp/customer_profile/ adresinden müşteri bilgilerinizi girebilirsiniz. Downloads kısmından da lisans durumunuzu görebilirsiniz.
|
|
| |||
| |||
|
Teşekkür ederim. Nasıl bulamadım bilmiyorum |
| Thread Tools | |
| |