Results 1 to 10 of 10

Lisansli VBSEO iki ayri database´de ???

This is a discussion on Lisansli VBSEO iki ayri database´de ??? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Yeni lisansini almis oldugum VBSEO , kurulum asamasinda yada herhangi bir terslik yasanmasi durumunda ana forumun zarar görmemesi icin ilk ...

Junior Member
    Real Name
    Ercan
    Liked
    0 times

Lisansli VBSEO iki ayri database´de ???

Yeni lisansini almis oldugum VBSEO, kurulum asamasinda yada herhangi bir terslik yasanmasi durumunda ana forumun zarar görmemesi icin ilk etapta ayni serverde olan fakat farkli database kullandigim test forumda kurmak istiyorum...

Linkler örnektir....

Yani kisaca www.bymen/forum/index.php ve www.bymen/testforum/index.php seklinde düsünsek ve ilk olarak test forumda kurlumu yapsam daha sonra ana foruma kurmak istedigimde sorun yasarmiyim?

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Test lisansı için support ticket açmalı ve test lisansınızı orada talep etmelisiniz Ercan Bey.

Bu seferlik ekledim test lisansınızı
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member
    Real Name
    Ercan
    Liked
    0 times
    Tesekkür ederim Sn Gökceimam...

Junior Member
    Real Name
    Ercan
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by Mert Gökçeimam View Post
    Test lisansý için support ticket açmalý ve test lisansýnýzý orada talep etmelisiniz Ercan Bey.

Bu seferlik ekledim test lisansýnýzý
    Deveye sormuslar neden boynun egri diye, demiski nerem dogruki... Ilerleme kaydedemiyorum....

Sn Gökceimam, yardimci olmaya calisiyorsunuz farkindayim ama bir cok kisimda yeterli aciklamalar olmadigi icin maalesef gereken islemlerde ilerleme kaydedemiyorum...

Test lisansinizi ekledim dediniz ama lisans numaram nedir nereden ögrenebilirim bilmiyorum...

Profil kisminda lisans numarasi olmasi gerektigini sandigim kesim...

Ben buradaki numarayi vBuilletin forumda ilgili kisma yapistirip kaydet tikliyorum ama oradaki Unreg yazisi degismiyor..

Ve tam olarak ifade etmem gerekirse, gecen haftaki denemelerimde lisans numarasini ekleyip kaydet tikladigimda, bos bir sayfa geliyordu karsima...

Bugün ise Fatal Error hatasi aliyorum

Fatal error: Function name must be a string in /mnt/web3/31/66/52135166/htdocs/testforum/vbseocp.php on line 1106

Nerelerde eksik islem yapiyorum nerelerde hata yapiyor olabilirim?

Sn Gökceimam, karakter yapisi olarak hazira konmaktan nefret eden, emege saygiyi düstur edinmis biriyim... Heyhat dedigim gibi bu konular hakkinda yeterli aciklamalar yok... Yada benim kacirdigim birseyler var..

Yardimci olursanir sevinirim..

Saygilarimla....

Junior Member
    Real Name
    Ercan
    Liked
    0 times
    Pardon son birsey daha...

Sn Gökceimam,eger tüm bu sorunlar lisans numarasini ana forumda degilde test forumda denemek icin yaptigimdan kaynaklaniyorsa bilmek isterim... Gerci lisans numarasi o mu degilmi ondan bile emin olamadim ama....

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Lisans numaraları 99% çoğunlukta vBSEO Control Paneli içerisinde otomatik olarak gelmektedir. Eğer gelmediyse aynen orada gösterdiği uyarıdaki gibi Support Ticket açıp bu numarayı isteyebilirsiniz Ercan Bey ve bunu yaparken olayın içerisine develeri katmak gibi bir zorunluluğunuzda yok.

Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Junior Member
    Real Name
    Ercan
    Liked
    0 times
    Aciklamalar icin tesekkür ederim Sn Gökceimam..

Tespitte hata olmasin dileklerimle, deve ile ilgili satirlar beceremedigimi basaramadigimi her isimin yarim yamalak gittigini vurgulamak acisindan kendime yönelikti... Yanlis anlasildiysam özür dilerim...

Junior Member
    Real Name
    Ercan
    Liked
    0 times
    Ciddi anlamda kizmaya basladim...

Test forum lisansindan falan vazgectim...

Ana forumda kullanmam gereken lisans numarasina nereden ulasabilirim?

Control panelìmde bulunan ve Your VBSEO Licenses yazan kisimda Order ID satirinin hemen altindaki numara lisans numarasi degilmi?

Ve neden ben bu numarayi kurulumdan sonra ayarlarda VBSEO kontrol panelde lisans numarasi kismina yapistirip "Save Key" tikladigimda karsima bombos bir sayfa cikiyor...?

Sn Gökceimam, anladigim kadariyla bu durumlarla sadece siz ilgileniyorsunuz fakat sabah saatlerinde size dile getirmis oldugum sorularin ciddi anlamda acik ve net olabilmesi icin resimli olarak ifade etmistim

Gelin görünki sizin vermis oldugunuz cevap kesinlikle ayni derecede aciklayici degildi...

O mesajdaki ilk resimdeki numara benim Lisans numarammi degilmi bunu dahi yazmamissiniz..

Support ticket acip numara isteyebilirsiniz diyorsunuz, supporta tikladigimda "Siz Bymen´siniz" yazisi cikiyor . Akabinde orada kilitleniyorum...

Sn Gökceimam, tekrarliyorum... Bu konularda nette hic bir yerde ciddi anlamda aciklayiic bir makale yok... Yardimci olacakmisiniz?

Junior Member
    Real Name
    Ercan
    Liked
    0 times
    Bu VBSEO´nun bana ciddi anlamda bir katkisinin olmadigini bildigim halde forumumuza verilmis olan reklam parasi yine foruma harcansin diyerek VBSEO eklentisini kuralim dedik....

Heyhat VBSEO´yu satin alma isleminin gerceklestigi anda derhal mailime bildiri gelmesi gerekirken, en gec bir haftada lisansimin onaylanmasi gerekirken haftalarca bekletildim....

Yetmiyormus gibi bunlarla ugrasmak zorunda kaldim...

Bu islerin bu sekilde gelisecegini bilseydim yemin ediyorumki almazdim..

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Beyefendi Lisansli VBSEO iki ayri database´de ??? mesajını okudunuz mu ? Support Ticket açmazsanız elbette ki lisans numaranızı alamazsınız. Eğer lisans numaranız Kontrol Paneli içerisinde gelmediyse o zaman ticket açınız. Bunu uyarıda bile belirtilmekte.