1 yıl sonunda vbseo yenilediğmiz zaman lisans ücret vs. ne oluyor acaba ? Yoksa hiç ödemeyecek miyiz daha ?
Teşekkürler
This is a discussion on Lisans Yenileme within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; 1 yýl sonunda vbseo yenilediðmiz zaman lisans ücret vs. ne oluyor acaba ? Yoksa hiç ödemeyecek miyiz daha ? Teþekkürler...
1 yıl sonunda vbseo yenilediğmiz zaman lisans ücret vs. ne oluyor acaba ? Yoksa hiç ödemeyecek miyiz daha ?
Teşekkürler
Yenileme ücreti 35$ dır
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
acaba lisans süremiz bittiği zaman forumdaki rengimiz değişiyor mu? yani turuncuyuz ya siyah a dönermiyizbide mesela ben 1 yılı bu yılın sonlarına doğru bitiriyorum,şu an için hiç bir paypal hesabım veya kredi kartım yok acaba bu işlemi mert beye havale yollayarakda halledebilirmiyiz.r10 da görmüştüm paypalı olmayan arkadaşlara havale ile vbseo lisansı alma konusunda yardımcı oluyordu?
Lisansı yenilemezsen kaldığın sürümü kullanmaya devam edersin. Ömür boyu senin ama Vbulletin yeni sürüme güncellersen beraberinde vBSEO lisansını da güncellemen gerekir.
Bir yıl boyunca bütün güncellemelerden faydalanırsınız. Lisansı yenilediğinizde tekrar bir yıl boyunca yeni sürümleri kullanabilirsiniz.
Lisan alımı ve yenileme konusunda Mert bey yardımcı olacaktır.![]()
Lisans alımı konusunda yardımcı olabilirim , yenileme biraz tricky olabilir. Ama halledilir o da.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam