Merhaba
fsakbas nickli arkadaşımızın vbseo lisansını satın almak istiyorum. Ne yapmam gerekli , bu konuda yardım edebilirmisiniz
This is a discussion on Lisans transferi hk within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba fsakbas nickli arkadaþýmýzýn vbseo lisansýný satýn almak istiyorum. Ne yapmam gerekli , bu konuda yardým edebilirmisiniz...
Merhaba
fsakbas nickli arkadaşımızın vbseo lisansını satın almak istiyorum. Ne yapmam gerekli , bu konuda yardım edebilirmisiniz
Selam Bülent ,
Ilk önce fsakbas isimli kullanıcının lisansını yenilemesi gerekir. Yenileme işlemi sonrasında ticket açarak lisansın sizin isminize devredilmesini talep etmesi gerekir.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Mert bey ilginize teşekkür ederim, yenileme yapıldı ve ticketi gönderdi. İşlem tamamlandıktan sonra neler yapmamız gerek ?
Dün gece ticket açılıp lisansın benim adıma geçirlmesi istendi. İşlemin tamamlanıp tamamlanmadığını nasıl anlıyabilirim acaba?. Mail felan gelmedi çünkü.
Kullanıcı isminizin rengine bakabilirsiniz veya download bölümüne girmeyi deneyebilirsiniz.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Download bölümüne girmek istediğimde http://www.vbseo.com/usercp/customer_profile/ linkine yönlendiriyor. Orda da Number of forums owned (required): bölümünde kalıyorum. Oraya ne yazmam gerekli acaba?
Sahip olduğunuz forum sayısı