Results 1 to 6 of 6

Lisans transferi hakkında

This is a discussion on Lisans transferi hakkında within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Ýyi akþamlar ben lisansýmý transfer etmek istiyorum bu konuda ticket açtým ama cevap alamadým diger sorum ise lisansa kayýtlý domain ...

Junior Member
    Real Name
    mavijest
    Liked
    0 times

Lisans transferi hakkında

İyi akşamlar ben lisansımı transfer etmek istiyorum bu konuda ticket açtım ama cevap alamadım diger sorum ise lisansa kayıtlı domain ismini nasıl degiştirebilirim yardımcı olursanız sevinirim

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Ticketların ortalama süresi 24 saattir , ama buna rağmen mümkün olduğunca çabuk cevap veririz. Ancak açtığınız her ticket için Özel Mesaj atar , forumda konu açarsanız bizleri gereksiz olgular ile uğraştırdığınız için ticketınıza cevap vermeden önce bu mesajları kontrol etmek ve gerekli cevabı yazmak zorunda kalırız. Umarım anlatabilmişimdir. Kaldı ki ticket'ı açmanız üzerinden 1 saat 35 dakika geçmiş bu süreye rağmen hem özel mesaj ile hemde forumda açtığınız konu gerçekten taktire şayan.

Bir dip not : Bu aralar development ile uğraşmaktayım ve ticket ile destek olguları şu an için malesef ikinci durumda.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member
    Real Name
    mavijest
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by Mert Gökçeimam View Post
    Ticketların ortalama süresi 24 saattir , ama buna rağmen mümkün olduğunca çabuk cevap veririz. Ancak açtığınız her ticket için Özel Mesaj atar , forumda konu açarsanız bizleri gereksiz olgular ile uğraştırdığınız için ticketınıza cevap vermeden önce bu mesajları kontrol etmek ve gerekli cevabı yazmak zorunda kalırız. Umarım anlatabilmişimdir. Kaldı ki ticket'ı açmanız üzerinden 1 saat 35 dakika geçmiş bu süreye rağmen hem özel mesaj ile hemde forumda açtığınız konu gerçekten taktire şayan.

Bir dip not : Bu aralar development ile uğraşmaktayım ve ticket ile destek olguları şu an için malesef ikinci durumda.
    Mert bey ben sizi anlıyorum ama sizde bunları yazmak yerine soruma cevap verseniz daha mantıklı olmazmı hem burada harcadıgınız zamanı ticketimi cevaplayarak degerlendirmiş olurdunuz kusura bakmayın ama herkes en az sizin kadar meşgul ve işleri var yoksa burada ne işimiz olabilirki 'development' dediginiz şey nedir bilmiyorum ama müşterilerinize destek birinci sırada olmalı bence sonuçta insanlar bunun için büyük miktarda ücret ödüyor size. eger bunları yapacak vaktiniz yoksa en azından bunları müşterilerin paneline kendileri yapabilecek şekilde linkler ekleyerek kolaylaştırabilirsiniz böylece insanlar sizi böyle konular yüzünden rahatsız etmez. Ayrıca amacım tartışmak degil sadece birşeyleri izah etmeye isteklerimi dile getirmeye çalışıyorum.Kimbilir belkide bir çok müşteri bunları istiyordur yinede yanlış anlaşıldıysa özür dilerim.

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Development ürün geliştirmek demektir. Benim vBSEO'daki pozisyonum ürün geliştirme ve kodlamaktır. Bunun yanısıra sırf Türkiye'den gelen müşterilerimize ana dillerinde destek vermek için burada destek hizmetine devam etmekteyim. Örnek verecek olursak vBSEO 3.5.0 Yayın Tarihleri ve Yeni Kontrol Paneli konusunu okursanız ne ile meşgul olduğumu görebilirsiniz. Müşterilerimizin bizden şu anda birinci beklentisi vBSEO 3.5.0'in bir an önce yayınlamamızdır.

Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Senior Member
    Liked
    0 times
    live chat ile hemen ilgileniyorlar.

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Livechat destek merkezi değildir.