07.20.2007 tarihinde biraz acemiliğime gelerek hosting firmamım sınırlarını bilmeden lisans almıştım. Gerekli yazışmalardan sonra vbseo paketini iade etmiştim, ödediğim para hesabıma tekrar yatırılmıştı. İşte bundan sonra aldığım lisansın iptal oldugunu sanıyordum. Daha sonra yahoo small business'taki hosting anlaşmamı iptal ettim ve sitemi Türkiye lokasyonlu bir siteye taşıdım. Taşıyalı yaklaşık bir ay olacak ve tekrar gözümü vbseo'a diktim.
Bugun oturum açtığımda kullanıcı panelimde lisansımın tarihi geçtiği yazıyor yenilemem gerekiyor diyor, ayrıca paket seçeneklerini download yapabiliyorum.
Sorum şu ki,
- Lisansım halen iptal olmamış, para iadesi de aldığım için az önce indirdiğim vbseo kullanamam değil mi? ( öyle olması gerekiyor )
- İniyor mu diye deneme amaçlı indirmiştim, indirdiğim için otamatikman lisans yenilemez değil mi?
- Bu mesajımdan sonra lisanslı kullanıcı grubundan iptal mi edilirim?
- Önümüzdeki günlerde yeniden lisansı güncelleyecem, o zaman renew yaparken son paket olan 3.2.0 sürümüne günceller değil mi?
Eğer hesabımla ilgili bir sorun varsa bu durumun düzeltilmesini, ve yukarıda merak ettiğim konuların açıklamasını yaparsanız sevinirim.
İlerleyen günlerde tekrar vbseo kullanıcıları arasında olmak ümidiyle.

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote