Beyler Ben Lisansımı Aldım Test Scriptimi İndirdim IoncubeYes dedi ama bunu nasıl kurucam bilmiyorum ? sitedede arama yaptım ama yok vbseo kurulumu diye aratırsanız cvp yok
This is a discussion on Lisans Da Aldım Ama Kuramıyorum ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Beyler Ben Lisansımı Aldım Test Scriptimi İndirdim Ioncube Yes dedi ama bunu nasıl kurucam bilmiyorum ? sitedede arama yaptım ama ...
Beyler Ben Lisansımı Aldım Test Scriptimi İndirdim IoncubeYes dedi ama bunu nasıl kurucam bilmiyorum ? sitedede arama yaptım ama yok vbseo kurulumu diye aratırsanız cvp yok
Downloads bölümünden ioncube versiyonunu indirdikten sonra uploads klasörü içerisindeki dosyaları binary modunda ftp ile upload ediceksiniz. config_vbseo.php dosyanızın izinlerini 666 yapıp admincp den product ı import edeceksiniz. daha sonra siteniz.com/vbseocp.php adresini ziyaret ederek ayarlarınızı yapıcaksınız.
.htaccess dosyasını upload etmeyi unutmayınız.
Detaylı açıklama indireceğiniz dosyanın içinde bulunan docs klasöründeki readme.html dosyasında da mevcuttur.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Binary Modu Nedir ?
Ftp programının ayarlarına girin File Transfer mode kısmından Binary Mode seçin.
Ve bu şekilde yükleyin dosyaları
Hergün Bir Yudum : Bilgi İksiri
Merhaba bende lisasım aldım kurdum dosyaları Binary modda atıp kurdum çalıştı ancak urller değişmedi bunun için ne yapmam lazım .htaccess dosyasınıda upload ettim :(
Beyler Bende Halen Hata Devam Ediyor Binary Olarak Attım Ama Aynı Hata Test i Attığımda Zend Diye Bişeyin Yüklü Olmadığını Söylüyor Sanırsam
http://www.cizbizforum.com/deneme.php
buraya attım :( Biri Yardım Etsin Pls Bunu Nasıl Kurucam Zend i :(
Hergün Bir Yudum : Bilgi İksiri
Lisans aldıysanız lisans'ı aldığınız domain adresi ve paypal transaction id niz ile birlikte bana PM gönderebilirmisiniz. Şu anda lisansınız yok gözüküyor.
Fuzbing
vBSEO'nun iki farklı versiyonu bulunmaktadır. Ioncube ve Zend. Serverınızın bu iki versiyondan biri ile uyumlu olması gerekir. test scriptini indirerek hangi versiyonla uyumlu olduğunu kontrol ediniz. Uyumlu versiyonu indirerek varolan dosyaların üzerine upload ettikten sonra admincp den product'ı import ediniz.
Eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsanız Support Ticket açarak destek isteyebilirsiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam