Bir saat öncesi ücreti yatırdım ve vbseoyu indirdim ancak bana lisans key mail olarak gelmedi. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz acaba ?
This is a discussion on Lisans Anahtarıma Nasıl Ulaşabilirim Acaba? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Bir saat öncesi ücreti yatýrdým ve vbseoyu indirdim ancak bana lisans key mail olarak gelmedi. Bu konuda bana yardýmcý olabilir ...
Bir saat öncesi ücreti yatırdım ve vbseoyu indirdim ancak bana lisans key mail olarak gelmedi. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz acaba ?
key gelmiyor yani vbulletin lisansı gibi değil sanırım çünkü banada gelmemiştievet mert bey sizden yine cevap bekliyoruz ..
![]()
Your current key: Contact licenses@crawlability.com
İngilizce mi yazmamız gerekiyor ; Türkçe mi ? Kısacası ana dil seçimlerimize bağlı olarak mı talebimiz gereken kişiye ulaşıyor ?
Bir de page not found hatası alıyorum.
http://www.domainismim.com/forum/kar...60/#post201960
Şeklinde görünüyor url ve sayfada page not found yazıyor.
Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
Sorunu düzelttim, yalnız bazı sayfaların sonunda /#post201965 buna benzer ibareler çıkıyor ? (Firefox)
forum/serbest-forum/44522-soner-yalcinin-son-kitabi-siz-kimi/#post201965
Ve birkaç soru daha sormak istiyorum izninizle. Vbseo ve vbsitemapları yaptıktan sonra geriye başka bir ayar var mı acaba ? ve bunların oto ayarlarına hiç dokunmadım, ilk hali nasılsa öyle bıraktım. Bu ayarlar üzerinde değişiklik yapmak gerekiyor mu yoksa en uygun ayarlar zaten seçili olanlar mı ? Son olarak lisansımı kayıt ettirme hususunda da yardımcı olabilirseniz memnun olurum...
Last edited by [KAPLAN]; 04-30-2008 at 03:56 PM.
vbseocp.php ye girerseniz orda lisans anahtarınız zaten yazıyor copy paste yapın.![]()
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com
Lisans sorunu da halloldu. Şu an başka bir sorun yok gibi. En son mesajımdaki sorulara da cevap alabilirsem sanıyorum vbseo konusunda şu an için kafamda bir soru işareti kalmayacak.
İlginiz için teşekkürler.
#xxxx vBulletin'in her posta verdiği özel değerdir ve onu değiştiremezsiniz kaldı ki anchor değerleri herhangi bir sorun yaratmaz.
Default ayarlar optimize ayarlardır.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam